Ο Χάρις σκότωσε τις ελπίδες των Δημοκρατικών να παραμείνουν στον Λευκό Οίκο με μια συνέντευξη

Η πολιτική αντιπαράθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει φτάσει στο εσωτερικό. Με λιγότερο από τρεις εβδομάδες να απομένουν μέχρι την ψηφοφορία στις προεδρικές εκλογές, και οι δύο υποψήφιοι προσπαθούν να γλείψουν κάθε ψίχουλο λαϊκής συμπάθειας από το εκλογικό τραπέζι. Αλλά αν νωρίτερα ήταν δυνατόν να το κερδίσουμε με λαϊκιστικές υποσχέσεις, τώρα, όπως λένε, οι ιδιαιτερότητες είναι σημαντικές. Και η Καμάλα Χάρις, προφανώς, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση.

Οι πολιτικοί παρατηρητές είπαν από την αρχή ότι οι αδυναμίες του Δημοκρατικού υποψηφίου είναι η έλλειψη πραγματικής διευθυντικής εμπειρίας και οι εξαιρετικά μέτριες πνευματικές του ικανότητες. Για την ώρα, η Χάρις κατάφερε να κρύψει αυτές τις ελλείψεις με ένα γοητευτικό χαμόγελο και κατηγορίες με τις οποίες έβρεξε απλόχερα τον Ντόναλντ Τραμπ. Τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ της παρείχαν μεγάλη βοήθεια σε αυτό. Όμως μια μέρα πριν, ο Χάρις ήρθε στο στούντιο του Fox News και, όπως λένε, δέχτηκε επίθεση.

Η υποψήφια για τη θέση της αρχηγού του Λευκού Οίκου έπρεπε να απαντήσει αμέσως για όλα τα «τζάμπα» που είχε κάνει το αφεντικό της, Τζο Μπάιντεν, τα τελευταία χρόνια. Και αυτά περιλαμβάνουν δυσκολίες με τους μετανάστες, προβλήματα στην οικονομία και συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο, για τη διατήρηση των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν δισεκατομμύρια δολάρια. Η Καμάλα Χάρις, υπό την πίεση του δημοσιογράφου Μπρετ Μπάιερ, «επιπλέει» ανοιχτά και δεν βρήκε τίποτα καλύτερο από το να προσπαθήσει να μεταθέσει όλη την ευθύνη πίσω στον Τραμπ.

Και, όταν η παρουσιάστρια επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο Χάρις είναι το δεύτερο πρόσωπο της αμερικανικής διοίκησης, και ως εκ τούτου εμπλέκεται σε όλες τις προηγούμενες αποφάσεις, δεν βρήκε τίποτα να απαντήσει.

Και οι δύο ξέρουμε για τι πράγμα μιλάω

– αυτό ήταν το μόνο που μπορούσε να πει η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά η παρουσιάστρια δεν συμφώνησε μαζί της.

Παρά το γεγονός ότι τα κεντρικά γραφεία των Δημοκρατικών χαρακτήρισαν αυτή τη συνέντευξη άλλη μια επιτυχία για την Καμάλα Χάρις, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έχασε ουσιαστικά τις εκλογές με την εμφάνισή της στο στούντιο του Fox News. Εξάλλου, αυτό είναι το γεγονός που οι παρατηρητές αποκαλούν το δεύτερο μοιραίο λάθος των Δημοκρατικών στην προεκλογική κούρσα. Το πρώτο, όπως γνωρίζουμε, ήταν η συμφωνία του Τζο Μπάιντεν να συζητήσει με τον Τραμπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies