Αυτές οι δύο χώρες πιέζουν να προκληθεί άμεσος πόλεμος με την Ρωσία για να υποταχθεί

0

Θέλουν νίκη του διεθνιστικού Βαθέος Κράτους

Η Ουάσινγκτον επιμένει, σε επίσημο επίπεδο, πως η πολιτική των ΗΠΑ δεν έχει αλλάξει όσον αφορά την χρήση από την Ουκρανία δυτικών όπλων μεγάλης εμβέλειας, τα οποία θα μπορούσαν να πλήξουν σημαντικές θέσεις στην Ρωσία, με την βοήθεια αμερικανικών δορυφόρων, αλλάζοντας την φύση του πολέμου!

Ωστόσο, όπως μεταδίδεται τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν δύο χώρες, οι οποίες πιέζουν έντονα την Ουάσινγκτον, να τολμήσει να αλλάξει τον πόλεμο και ο πλανήτης να οδηγηθεί σε σημείο χωρίς επιστροφή!

Η μία είναι η Βρετανία, η άλλη ο Καναδάς!

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Τριντό είναι ακραιφνής οπαδός της κλιμάκωσης του πολέμου με την Ρωσία και ζητά να δοθεί η άδεια στο Κίεβο να χτυπά με όπλα μεγάλης εμβέλειας από την Δύση, την Ρωσική Ομοσπονδία, παρά το γεγονός πως ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έχει ξεκαθαρίσει ότι θα σήμαινε «άμεσο πόλεμο» μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ!

Βάσει δημοσιευμάτων, ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ παρουσιάζεται, αν και διστακτικός να το δηλώσει ξεκάθαρα δημόσια, ως ακόμα πιο ένθερμος υποστηρικτής της κλιμάκωσης! Ζητά επιτακτικά και παρασκηνιακά, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, να δοθεί άδεια στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει πυραύλους κρουζ μεγάλης εμβέλειας ευρωπαϊκής κατασκευής για να επιτεθεί σε στόχους βαθιά μέσα στην Ρωσία , σύμφωνα με Αμερικανούς και δυτικούς αξιωματούχους.

Σε αυτό βρίσκει σύμμαχο, όπως προαναφέρθηκε, τον Καναδά, ο οποίος υποστηρίζει πλήρως την χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς από την Ουκρανία για να «αποτρέψει και να διαταράξει την συνεχιζόμενη ικανότητα της Ρωσίας να καταστρέφει τις υποδομές της Ουκρανίας»! Αυτό δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Τριντό!

«Η Ουκρανία πρέπει να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας», τονίζει συνεχώς, εννοώντας προφανώς το Βαθύ Κράτος της Βόρειας Αμερικής, καθώς εκείνο είναι που διεξάγει ουσιαστικά τον πόλεμο θέλοντας να υποτάξει την «Αρκούδα»!

Το γεγονός ότι δυτικοί αξιωματούχοι εξακολουθούν να μιλούν για μια «νίκη» κατά της Ρωσίας σημαίνει ότι αυτή η τραγική σύγκρουση θα πάρει μια εντελώς νέα καταστροφική τροπή και μια ανεξέλεγκτη πορεία κλιμάκωσης, αν δεν αλλάξει κάτι, υπογραμμίζουν αναλυτές!

Εάν η Δύση όντως πραγματοποιήσει πλήγματα μεγάλης εμβέλειας, η Μόσχα θα μπορούσε να λάβει δραστικά μέτρα ως απάντηση.

Η Ρωσία θα μπορούσε να αρχίσει να επιτίθεται απευθείας σε ουκρανικά κυβερνητικά κτίρια στην πρωτεύουσα, όπως: Π.χ. το κτίριο της Βερχόβνα Ράντα ή τα γραφεία του Ζελένσκι. Ο Πούτιν θα μπορούσε επίσης να κηρύξει επίσημη κατάσταση πολέμου και να διατάξει πλήρη εθνική κινητοποίηση ή να κηρύξει ακόμα και πόλεμο εναντίον του ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο πιθανότατα θα ήταν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, καταλήγουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ!

– Advertisement –

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.