«Αποθηκεύστε τρόφιμα»! Αναστατωμένος πολύς κόσμος στις ΗΠΑ

0

Αμερικανοί βλέπουν δύσκολες εποχές να βρίσκονται προ των πυλών και συνεχώς δημοσιεύουν άρθρα που προειδοποιούν τους συμπολίτες τους να προετοιμαστούν!

Πολιτικές ταραχές, Μέση Ανατολή και Ουκρανία είναι κατά πολλούς βάσιμες ενδείξεις πως υπάρχουν πιθανότητες να διογκωθεί η κρίση στον πλανήτη: «Υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο που μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή, και ακόμη και τα γεγονότα στην άλλη άκρη του πλανήτη μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα για εσάς στο σπίτι», γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ!

Οι εκκλήσεις δίνουν και παίρνουν στις ΗΠΑ, καθώς η άποψη πως τα γεγονότα έχουν ήδη αρχίσει και απλά τώρα είναι περίοδος πρακτικής και ψυχολογικής προετοιμασίας για τα ακόμα πιο δύσκολα που είναι μπροστά κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος! Η ενημέρωση στις αχανείς Ηνωμένες Πολιτείες διαφέρει από Πολιτεία σε Πολιτεία και σίγουρα δεν έχει σχέση με την μονόπλευρη παρουσίαση των γεγονότων της Ευρώπης!

Ας δούμε ένα παράδειγμα ενημέρωσης σε σχέση με την κατάσταση από την οπτική γωνία αμερικανικών ΜΜΕ:

«Η ετοιμότητα πρέπει να αποτελεί κοινωνικό στήριγμα και αναπόσπαστο μέρος της αμερικανικής ζωής. Δεν είναι χόμπι, είναι καθήκον. Όσο πιο έτοιμοι είναι οι άνθρωποι τόσο πιο ασφαλής θα είναι κάθε Αμερικανός. Οι περισσότερο προετοιμασμένοι άνθρωποι δεν πανικοβάλλονται γιατί δεν υπάρχει ανάγκη. Και οι άνθρωποι που δεν πανικοβάλλονται είναι λιγότερο πιθανό να βλάψουν τους άλλους από φόβο και απόγνωση.

Σκεφτείτε  την αποθήκευση τροφίμων σαν μια μεγάλη μπαταρία. Μια μπαταρία είναι αποθήκευση ενέργειας για αργότερα όταν την χρειαστείτε. Σκεφτείτε πόσος χρόνος, δουλειά και ενέργεια χρειάζεται για να καλλιεργήσετε μόνο έναν μήνα τροφής για την οικογένειά σας. Δεν είναι πολύ καλύτερο να αποθηκεύετε όλα αυτά που λειτουργούν ως μακροπρόθεσμα τρόφιμα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό αργότερα στις χειρότερες συνθήκες; Κάθε ράφι με αποθηκευμένα τρόφιμα είναι μια μπαταρία που σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και εργασία.

Η καλλιέργεια τροφίμων και η βιώσιμη ζωή είναι εξαιρετική σε καιρό ειρήνης ή στη μέση μιας μεγάλης, καλά οργανωμένης κοινότητας. Η καλλιέργεια τροφίμων κατά την έναρξη μιας εθνικής κρίσης σε έναν τόπο όπου πάρα πολλοί άνθρωποι είναι απροετοίμαστοι είναι σχεδόν αδύνατη. Εάν προκύψει μια βλάβη, τότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι να απομακρυνθείτε, να εργαστείτε με την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες και να ζήσετε στις προετοιμασίες σας μέχρι να υπάρξει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα για να επανεκκινήσετε ξανά με ασφάλεια την γεωργία.

Υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο που μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή, και ακόμη και τα γεγονότα στην άλλη άκρη του πλανήτη μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα για εσάς στο σπίτι. Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να ξεφύγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Πάρτε την προετοιμασία σας στα σοβαρά, ακόμα κι όταν ακούτε ότι «τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί». Αυτοί θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα φωνάζουν για βοήθεια σύντομα και δεν θέλετε να μοιραστείτε την μοίρα τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.