Αθλητική ενημέρωση – Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

MEDIA

Πού θα δείτε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς της Stoiximan Super League

Η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (15/9), με το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού να ξεχωρίζει. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παίζει ρέστα στην Τούμπα για να μείνει μέσα στη μάχη του τίτλου: Το πλάνο του Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός αναζητά απόψε (15/9, 20:30, Novasports Prime, MatchCenter SPORT24) μία νίκη επιστροφής και αντεπίθεσης στον μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να διατηρήσει την επαφή του με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου: Πού θα δείτε το φιλικό του “τριφυλλιού” για τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης”

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” της Κύπρου, με τον κόσμο της ομάδας να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους Τσέντι Οσμάν και Ομέρ Γιούρτσεβεν.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ το πιάνει από εκεί που το άφησε: Το σερί στα ντέρμπι και η ευκαιρία για ένα ηχηρό μήνυμα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει το πρώτο ντέρμπι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δίνοντας συνέχεια στο απίθανο σερί του στο τέλος της περυσινής σεζόν που του έδωσε το πρωτάθλημα. Γράφει ο Σάββας Τζιομπάνογλου.

LA LIGA

Σοσιεδάδ – Ρεάλ 0-2: Εμπαπέ και Βινίσιους έδωσαν τη λύση από την άσπρη βούλα

Με τους Βινίσιους και Κιλιάν Εμπαπέ να ευστοχούν σε πέναλτι στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ απέδρασε με το τρίποντο από το Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στην Σοσιεδάδ (0-2) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή La Liga μακριά από την Μαδρίτη.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies