Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Ένας 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του για μία μπλούζα

GREECE 24 LOGOΘανατηφόρο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι οδήγησε στο θάνατο ένα παιδί μόλις 16 ετών στη Νέα Σμύρνη.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, με περιπολικά και ασθενοφόρα να φτάνουν στην οδό Σταδίου, έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκων για φωνές.

Η σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, με έναν 16χρονο μαθητή να πέφτει νεκρός μέσα στο σπίτι του όπου διέμενε με τη μητέρα τη γιαγιά και τον αδερφό του στην οδό Σταδίου στη Νέα Σμύρνη αναστάτωσε την τοπική Κοινωνία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ανήλικος έφερε θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι και μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το 16χρονο θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με τον αδερφό του, ο οποίος και συνελήφθη από τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Την ώρα του αιματηρού περιστατικού βρισκόταν στο σπίτι η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου αδελφού που συνελήφθη οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για μία μπλούζα.

Η μητέρα των αγοριών μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, με τον 18χρονο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, να αρπάζει ένα ψαλίδι και να το καρφώνει στο στήθος του αδελφού του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.