«Είμαι η πιο όμορφη άστεγη στην Αυστραλία»: Μοντέλο του OnlyFans δεν μπορεί να βρει σπίτι

0

Παρά τις ανορθόδοξες μεθόδους της, η κατάσταση της Emily Webb υπογραμμίζει το ευρύτερο ζήτημα της οικονομικής προσιτότητας και διαθεσιμότητας κατοικιών στην Αυστραλία.

Η Emily Webb, μια 25χρονη από το Gold Coast της Αυστραλίας, είναι άστεγη, αλλά σύμφωνα με την ίδια, είναι «τόσο όμορφη που δεν έχει σημασία». Παρά την κατάστασή της, η μοναδική προσέγγιση της Webb για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές της να εξασφαλίσει ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στην άκρως ανταγωνιστική αγορά της Αυστραλίας, έχει αντιμετωπίσει επανειλημμένες απορρίψεις.

«Προσφέρθηκα να πληρώσω το ενοίκιο έξι μηνών προκαταβολικά και πάλι δεν είχα καμία τύχη», δήλωσε στο news.com.au, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κρίσης ενοικίασης που πλήττει το έθνος.

Η Webb απέχει πολύ από το να είναι άπορη. Διαχειρίζεται έναν επιτυχημένο λογαριασμό OnlyFans και μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 100.000 followers στο Instagram, δημιουργώντας ένα σημαντικό εισόδημα. Είναι διατεθειμένη να πληρώσει περίπου 2.660 δολάρια το μήνα σε ενοίκιο. Ωστόσο, παρά την οικονομική της σταθερότητα, παραμένει χωρίς μόνιμη διεύθυνση εδώ και δύο εβδομάδες.

Για να αντιμετωπίσει την κατάστασή της, η Webb στράφηκε στην εφαρμογή γνωριμιών Hinge, χρησιμοποιώντας την για να βρει προσωρινή διαμονή. «Έχω μπει σε εφαρμογές γνωριμιών για να βρω τα μέρη διαφόρων αντρών για να μείνω και πάει εκπληκτικά καλά. Συνήθως δεν τους το λέω. Δεν θέλω να ασκήσω πίεση σε κανέναν», εξήγησε. Υποστηρίζει ότι δεν αποκαλύπτει την άστεγη κατάστασή της στα ραντεβού της και πιστεύει ότι δεν φαίνεται άστεγη.

Παρά τις ανορθόδοξες μεθόδους της, η κατάσταση της Emily Webb υπογραμμίζει το ευρύτερο ζήτημα της οικονομικής προσιτότητας και διαθεσιμότητας κατοικιών στην Αυστραλία.

ΠΗΓΗ www.gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.