«Είτε το θέλετε είτε όχι»…Άστραψε και βρόντηξε ο Πούτιν…Ποιους έδειξε

Για να μπουν όλοι στη θέση τους.

 

 

Λίγο αφότου ανακοίνωσε την αναβάθμιση του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρθηκε στην γενικότερη κατάσταση ασφαλείας στην Ευρώπη, σχολιάζοντας τις ανησυχίες της Δύσης που φοβάται επίθεση από την Ρωσία σε Νατοϊκό Κράτος αμέσως μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Δεν έχουμε ανάγκη τα κράτη του ΝΑΤΟ ούτε τώρα ούτε στο μέλλον», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έσυραν σκόπιμα τη Ρωσία και την Ευρώπη στη σύγκρουση, πέτυχαν τον στόχο τους, αλλά η Μόσχα δεν είχε άλλες επιλογές. Η Ευρώπη δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της εξάρτησής τους», ήταν το μήνυμά του προς τις δουλικές κυβερνήσεις της Ε.Ε.

Και συνέχισε στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όσους επωφθαλμιούν εδάφη στην Ουκρανία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Πολωνία.

«Ο Στάλιν πήρε μέρη της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας και τα έδωσε όλα στην Ουκρανία. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν εκεί, και το ξέρω αυτό 100%, θέλουν να πάνε πίσω στην ιστορική τους πατρίδα.

Και αυτές οι χώρες που έχασαν τις περιοχές τους, πρώτη από όλες η Πολωνία, κοιμούνται και βλέπουν την επιστροφή.

Υπό αυτή την έννοια, μόνο η Ρωσία θα μπορούσε να είναι ο εγγυητής της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Είτε το θέλουν είτε όχι».

ΠΗΓΗ: https://www.el.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.