Έκθεση Ελληνικού Βιβλίου στη Μελβούρνη 2023

Έκθεση-Ελληνικού-Βιβλίου-στη-Μελβούρνη-2023

Έκθεση Βιβλίου 2023: Γιορτή του Ελληνικού Βιβλίου στη Μελβούρνη.

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, σε συνεργασία με τον Ελληνο-Αυστραλιανό Πολιτιστικό Σύνδεσμο και την Ένωση Ελλήνων Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αυστραλίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επικείμενη Έκθεση Βιβλίου 2023. Η λογοτεχνική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2023, από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ., στο Ελληνικό Κέντρο, στην οδό Λόνσντεϊλ 168, Μελβούρνη.

Η Έκθεση Βιβλίου 2023 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους Ελληνο-Αυστραλούς συγγραφείς, βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους να παρουσιάσουν και να πωλήσουν τα βιβλία τους έργα τόσο στην ελληνικπαροικία όσο και στο ευρύτερο κοινό. Το πρόγραμμα της Έκθεσης Βιβλίου 2023 περιλαμβάνει συζητήσεις, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις βιβλίων, υπογραφές βιβλίων και πολλά άλλα.

Ευκαιρίες για Συμμετοχή:                                                                                Συμμετοχή: Οι συγγραφείς, οι εκδότες και τα βιβλιοπωλεία καλούνται να κρατήσουν τραπέζι χωρίς κόστος.

Συζητήσεις με Συγγραφείς: Μοιραστείτε τις λογοτεχνικές σας απόψεις και συζητήστε τα έργα σας με ένα ενδιαφέρον κοινό.

Παρουσιάσεις Βιβλίων: Παρουσιάστε και πωλήστε τα πιο πρόσφατα βιβλία σας.

Πώς να Συμμετάσχετε:

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ: https://wkf.ms/47veHCf.

Για περαιτέρω ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση Βιβλίου 2023, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 9662 2722 ή μέσω email στη διεύθυνση info@greekcommunity.com.au.

GreekNews24. Supports the Greek community.

Τα σχόλια είναι κλειστά.