Η «πρόβλεψη» Μεντβέντεφ για Τραμπ: Το Χόλιγουντ δεν κάνει τυχαία ταινίες για νέο εμφύλιο

0

«Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ είναι πολύ πιο ισχυρό από τον Τραμπ».

Το σχόλιό του πάνω στη «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την πιθανή άρση των αντιρωσικών κυρώσεων έκανε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Δείχνοντας την δυσπιστία του για τις προθέσεις του Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρθηκε ξανά στο ενδεχόμενο ενός νέου εμφυλίου στις ΗΠΑ με φόντο τις αμερικανικές εκλογές που θεωρούνται οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών.

Εξάλλου θεώρησε μάλλον ανέφικτο ο Τραμπ να μπορέσει να επικρατήσει του βαθέος κράτους στις ΗΠΑ, ακόμη κι αν εκλεχθεί τελικά για 2η φορά πρόεδρος.

Αναλυτικότερα:

«Σε πείσμα για την τρέχουσα κυβέρνηση, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Θα το κάνει όμως πραγματικά αν εκλεγεί;

Όχι, φυσικά και όχι. Παρ’ όλη τη φαινομενική ανδρεία του ως «αουτσάιντερ», ο Τραμπ είναι τελικά ένας γνώστης του κατεστημένου. Ναι, είναι εκκεντρικός ναρκισσιστής, αλλά είναι και πραγματιστής. Ως επιχειρηματίας, ο Τραμπ κατανοεί ότι οι κυρώσεις βλάπτουν την κυριαρχία του δολαρίου στον κόσμο.

Ωστόσο, αυτός είναι ανεπαρκής λόγος για να οργανωθεί μια επανάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες και να πάμε ενάντια στην αντιρωσική γραμμή του διαβόητου Deep State, που είναι πολύ ισχυρότερο από οποιονδήποτε Τραμπ.

Τι γίνεται όμως με την Χάρις; Δεν πρέπει να περιμένεις εκπλήξεις από αυτήν. Είναι άπειρη και, σύμφωνα με τους εχθρούς της, απλά ηλίθια. Θα της ετοιμάσουν όμορφες ανούσιες ομιλίες και βαρετές «σωστές» απαντήσεις σε ερωτήσεις γελώντας μεταδοτικά.

Υπήρχαν κυρώσεις κατά της ΕΣΣΔ καθ’ όλη τη διάρκεια του 20ού αιώνα, και επέστρεψαν σε πρωτοφανή κλίμακα τον 21ο. Άρα, κυρώσεις για πάντα.

Ή μάλλον, μέχρι να καταρρεύσουν οι ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός επικείμενου νέου εμφυλίου πολέμου. Εξάλλου, το Χόλιγουντ κάνει ταινίες για αυτό για κάποιο λόγο».

Πηγή: https://www.el.gr/

– Advertisement –

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.