Κραυγή αφωνίας για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ πληθυσμού

GREECE 24 LOGOΕίναι αντικειμενικό αυτό που δείχνουν τα στοιχεία, σε σχέση με το ζήτημα της μαζικής δημογραφικής αλλαγής.

 

Οι τρέχουσες πολιτικές και δημογραφικές αλλαγές στην Ευρώπη αποτελούν μια υπαρξιακή απειλή για τους αυτόχθονες πληθυσμούς της, που έχει να παρατηρηθεί από τις Πύλες της Βιέννης το 1683, με ανησυχίες ότι η ευρωπαϊκή ταυτότητα, πολιτισμός και ιστορία κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη.

Το 1683, 140.000 Οθωμανοί μεταξύ τους και 60 λόχοι Γενιτσάρων (~12.000) υπό τον μεγάλο βεζύρη Καρά Μουσταφά πασά πολιορκούσαν την πρωτεύουσα της Αψβουργικής αυτοκρατορίας! Τελικά η Αυστριακοί συνέτριψαν τον οθωμανικό στρατό και εμπόδισαν την έλευση του Ισλάμ στην Ευρώπη!

Ωστόσο, στις μέρες μας ανοίγουν παντού κερκόπορτες για να επιτευχθεί αυτό που δεν επιτεύχθηκε τότε, συνεχίζουν τα ΜΜΕ!

Μια πρόσφατη μετάδοση στο «Zeit im Bild» του ORF έχει πυροδοτήσει θύελλα διαμάχης, με την Βερένα Μπρουνσβάιγκερ, μια ακτιβίστρια για το κλίμα, η οποία υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς την αντικατάσταση των Αυστριακών παιδιών με μετανάστες από την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Λέγεται πως η Μπρουνσβάιγκερ επιδιώκει να πείσει τους λευκούς και τους Ευρωπαίους να σταματήσουν την τεκνοποίηση, χαρακτηρίζοντας την πράξη της ευρωπαϊκής τεκνοποίησης ως εγγενώς ρατσιστική. Η «φεμινίστρια» συγγραφέας επετράπη να παρουσιάσει το παγκοσμιοποιητικό ιδεολόγημά της της στον πιο σημαντικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ειδήσεων της Αυστρίας!

Η Μπρουνσβάιγκερ χαρακτήρισε τα ευρωπαϊκά παιδιά ως «Άρια Φυλή» και τάχθηκε υπέρ του να έρθουν άνθρωποι από την Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, προτείνοντας μια ριζική αναθεώρηση της δημογραφικής σύνθεσης της Γηραιάς Ηπείρου.

Έφτασε στο σημείο να ανακηρύξει όσα είπε σε ηθικό καθήκον, δηλώνοντας: «Τι λέμε σε αυτούς που έρχονται σε εμάς; Λέμε, όχι, έχουμε τόσους πολλούς δικούς μας Άριους ανθρώπους και δεν σας χρειαζόμαστε; …Το βρίσκω απίστευτα ρατσιστικό και αδίστακτα αδιάφορο – και είναι απόλυτο καθήκον μας να μειώσουμε τον τρόπο αναπαραγωγής μας…»

Η ανησυχητική μετάδοση της Verena Brunschweiger στο «Zeit im Bild» του ORF είναι μια κραυγαλέα εκδήλωση μιας ευρύτερης, πιο βαθιάς δημογραφικής αλλαγής που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Αυτή η αλλαγή ευθυγραμμίζεται τρομερά με την θεωρία της «Μεγάλης Αντικατάστασης». Στην κοσμοθεωρία της, κάθε λευκό παιδί που γεννιέται είναι ένα βάρος για το κλίμα, καταλήγουν τα εναλλακτικά ΜΜΕ.

Ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας Michel Houellebecq λέει ότι η Ευρώπη θα «παρασυρθεί» από την μαζική μετανάστευση, προσθέτοντας ότι ήταν «σοκαρισμένος» που η «μεγάλη αντικατάσταση (των γηγενών πληθυσμών από αλλοδαπούς ή μιγάδες)» αντιμετωπίζεται ως θεωρία συνωμοσίας.

Ο Houellebecq έκανε τα σχόλια κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Γάλλο φιλόσοφο Michel Onfray.

«Η Μεγάλη Αντικατάσταση, σοκαρίστηκα ότι λέγεται θεωρία. Δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός», είπε ο Houellebecq. «Όταν πρόκειται για τη μετανάστευση, κανείς δεν ελέγχει τίποτα, αυτό είναι το όλο πρόβλημα. Η Ευρώπη θα παρασυρθεί από αυτόν τον κατακλυσμό».

Ο Onfray συμφώνησε μαζί του, δηλώνοντας ότι «είναι αντικειμενικό αυτό που δείχνουν τα στοιχεία», σε σχέση με το ζήτημα της μαζικής δημογραφικής αλλαγής.

«Το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας, όπως συχνά τον περιγράφει ο κυρίαρχος Τύπος, είπε ότι η Μεγάλη Αντικατάσταση είναι γεγονός, θα ενισχύσει το ολοένα αυξανόμενο σώμα διανοουμένων, ακαδημαϊκών και πολιτικών που περιγράφουν και καταγγέλουν την Μεγάλη Αντικατάσταση σε δημόσια φόρουμ», παρατηρεί ο John Cody.

Ενώ ο Onfray πιστεύει ότι οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες (πολλοί από τους οποίους είναι μουσουλμάνοι) θα μετατραπούν απλώς σε καταναλωτές όπως όλοι οι άλλοι, ο Houellebecq βλέπει ένα πολύ πιο βίαιο μέλλον.

«Όταν ολόκληρα εδάφη βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών, νομίζω ότι θα γίνουν πράξεις αντίστασης. Θα υπάρξουν επιθέσεις και πυροβολισμοί σε τζαμιά», δήλωσε ο Houellebecq.

πηγή: https://www.el.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.