Νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές προκάλεσαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19 σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του Nature!

0

Χρησιμοποιήθηκε δείγμα 2.027.353 ατόμων! – Τι αναφέρει ο γνωστός χειρουργός Δ.Γάκης

Νευρολογικές και ψυχιατρικές ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 αποκαλύπτει μελέτη στον πληθυσμό της Σεούλ της Νότιας Κορέας με συνολικό δείγμα 2.027.353 άτομα!

Την μελέτη αποκαλύπτει και αναλύει ο γνωστός χειρουργός Δημήτριος Γάκης.

Nα σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από την απόσυρση του εμβολίου κατά της Covid-19, από την AstraZeneca, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο για απροσδιόριστο αριθμό θανάτων.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο Nature.

Όπως αναφέρει:

«Η αθροιστική επίπτωση της κατάθλιψης, του άγχους, των διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος, των σωματομορφικών διαταραχών, των διαταραχών του ύπνου και των σεξουαλικών διαταραχών τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 ήταν υψηλότερη στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα χωρίς εμβολιασμό.

Ωστόσο, η σχιζοφρένεια και οι διπολικές διαταραχές παρουσίασαν χαμηλότερη αθροιστική επίπτωση στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα μη εμβολιασμού.

Ως εκ τούτου, απαιτούνται ειδικές προφυλάξεις για τη χορήγηση πρόσθετων εμβολιασμών COVID-19 σε πληθυσμούς ευάλωτους σε ψυχιατρικές ΑΕ.

Από αυτά επιβεβαιώνεται περίτρανα η βλαπτική επίδραση καί των δύο τύπων του εμβολίου (mRNA και VIRAL VECTOR) στην εγκεφαλική λειτουργία σε συσχετισμό με τις ψυχιατρικές νόσους.

Τώρα επιβεβαιώνεται η παρατήρηση, που πλείστοι έχουμε, όσον αφορά την μεταβολή στον ψυχισμό φίλων ή μελών του περιβάλλοντος μας μετά τον εμβολιασμό!

Επισημαίνω ότι η επίπτωση στην γένεση νευρολογικών βλαβών έιναι πλήρως τεκμηριωμένη. Δεν είχαμε, όμως απτά στοιχεία για τις ψυχκές διαταραχές».

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιβεβαιώθηκαν οι ψυχιατρικές διαταραχές μετά τον εμβολιασμό Covid19, και με τους δύο τύπους εμβολίων

Είναι αξιόπιστη μελέτη κοόρτης με 2 εκατομμύρια άτομα! Περιλαμβάνεται στην συλλογή του Nature

Διαβάστε το κείμενο και θα καταλάβετε … pic.twitter.com/B5vy27NcmJ

— DIMITRIOS GAKIS MD -ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ (@DimitriosGakis) June 19, 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.