Οι μουσουλμάνοι αναζητούν τον ηγέτη…Σωτήρα

Δεν πέρασαν πολλές μέρες που ένας Ισλαμιστής ιεροκήρυκας στο Σίδνεϋ της Αυστραλία, γνωστός ως αδελφός Μωάμεθ, εκφώνησε ένα επιθετικό κήρυγμα καλώντας όλους τους μουσουλμάνους να ενωθούν για «την τελική λύση» στη Μέση Ανατολή. 

Με αφορμή την σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης ο Ιεροκήρυκας προέτρεψε τους μουσουλμάνους παγκοσμίως να ενωθούν και να σχηματίσουν στρατό για να υπερασπιστούν τις ισλαμικές χώρες ενάντια στα δυτικά έθνη, αναφέροντας ρητά τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στη Γάζα ως σημείο αφετηρίας.

Ο αδελφός Μωάμεθ ζήτησε την ενοποίηση του μουσουλμανικού κόσμου κάτω από έναν Ισλαμικό ηγέτη  υποστηρίζοντας την εφαρμογή του νόμου της Σαρία και την κινητοποίηση των μουσουλμανικών στρατών.

Απαίτησε ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος και στρατιωτική δύναμη για την καταπολέμηση της δυτικής επιθετικότητας, η οποία έχει εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη ριζοσπαστικοποίηση της μουσουλμανικής κοινότητας της Αυστραλίας.

Οι μουσουλμάνοι αναζητούν ότι και οι Εβραίοι.

Τον ΕΝΑΝ ηγέτη, προκειμένου να τους ανυψώσει.

Από την μία οι Παλαιστίνιοι διεκδικούν ένα παλαιστινιακό κράτος χωρίς εποικισμούς και ονειρεύονται την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά τους και από την άλλη οι Εβραίοι αντιτίθενται στο σχέδιο διχοτόμησης της «αιώνιας και αδιαίρετης» πόλης, που μεταξύ άλλων αποδίδει τεράστια οφέλη στην οικονομία.

Πλέον η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ φέρνει όλο και πιο κοντά την διεθνή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα, η οποία θα σημάνει την απαρχή κοσμογονικών εξελίξεων στον πλανήτη, καθώς αυτοί που θέλουν να δώσουν την λύση του Παλαιστινιακού για την ειρήνη, ίσως καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος ή της ισλαμικής Σαρίας, αλλά για μια παγκόσμια κοινωνία.

Αυτό ευελπιστούν να πετύχει ο ηγέτης εκείνος που ονειρεύονται και οι δύο πλευρές, αλλά και άλλες θρησκείες, Δόγματα και Ιδεολογίες του Πλανήτη.

Μην ξεχνάμε ότι ο πρώην Πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ κατά το παρελθόν είχε προλογίσει τον Παγκόσμιο Σωτήρα.

ΠΗΓΗ: https://www.el.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.