Σότσι: Η στιγμή που τα ορμητικά κύματα «καταπίνουν» 20χρονη – Την αναζητούν εδώ και τρία 24ωρα

0

Ρωσία: Η στιγμή που κύματα παρασύρουν 20χρονη σε παραλία στο Σότσι κάνει τον γύρο του κόσμου

Τη συγκλονιστική στιγμή που μια 20χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από τα μανιασμένα κύματα σε παραλία στο Σότσι της Ρωσίας αποτύπωσε το βίντεο ενός περαστικού που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Ιουνίου και έκτοτε η 20χρονη κοπέλα δεν έχει βρεθεί. Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η κοπέλα να είναι στην παραλία μαζί με ένα αγόρι. Αν και αρχικά βρίσκονται στην ακροθαλασσιά, κάποια στιγμή τα κύματα τους κάνουν να χάσουν την ισορροπία τους με το αγόρι αρχικά να καταφέρνει να ανασύρει την κοπέλα μέσα από το νερό.

Ένα δεύτερο κύμα, όμως, κάλυψε τους δύο νέους με το αγόρι να βρίσκεται πιο έξω προς την παραλία, ενώ η κοπέλα παρασύρεται και χάνεται μέσα στο νερό. Ο άνδρας κατάφερε να βγει, αλλά η νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε ξανά στη θάλασσα και μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι γνωστό για την τύχη της. Οι διασώστες την αναζητούν εντατικά για τρίτη μέρα.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αν και υπήρξε κινητοποίηση των υπηρεσιών του υπουργείου Έκτακτων Αναγκών, η 20χρονη δεν έχει εντοπιστεί. Όπως σημειώνουν, μάλιστα, τη μοιραία ημέρα που εξαφανίστηκε η λουόμενη στις 16 Ιουνίου, οι παραλίες στο Σότσι ήταν κλειστές, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.