«Συμφωνία με τον διάβολο»: Τόσο πολύ μισούν τη Ρωσία του Πούτιν!

0

Η δήλωση με νόημα από Γερμανό υψηλόβαθμο αξιωματούχο.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag, Μίχαελ Ροτ (SPD), χαιρέτισε την συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων με την Ρωσία, έκανε ωστόσο λόγο για «συμφωνία με τον διάβολο».

«Μερικές φορές, για ανθρωπιστικούς λόγους, πρέπει κανείς να κάνει συμφωνία με τον διάβολο», έγραψε το βράδυ της Πέμπτης στο «Χ» ο κ. Ροτ.

Με τον όρο «διάβολο» ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Βερολίνου εννοεί σαφώς τη Ρωσία του «μισητού» για τη διεθνιστική Δύση Πούτιν.

Εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του ειδικά για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, ενώ ευχαρίστησε «όσους διαπραγματεύτηκαν επιτυχώς στο παρασκήνιο».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μερικές φορές για χάρη της ανθρωπότητας πρέπει να κάνεις μια συμφωνία με τον διάβολο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανταλλαγή των κρατουμένων. Μου φεύγει ένα βάρος από το μυαλό.

Ευχαριστώ όλους όσους διαπραγματεύτηκαν επιτυχώς στα παρασκήνια
».

Manchmal muss man aus Gründen der Menschlichkeit mit dem Teufel einen Deal machen. Ich freue mich sehr über die Freilassung der pol. Gefangenen. Einem bin ich besonders verbunden. Mir fällt ein Stein vom Herzen.

Danke Allen , die hinter den Kulissen erfolgreich verhandelt haben.

— Michael Roth – official 🇪🇺🇺🇦🇮🇱🇬🇪 (@MiRo_SPD) August 1, 2024

Θυμίζουμε πως η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρατουμένων των τελευταίων ετών μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έλαβε χώρα υπό την επιμελητεία της τουρκικής υπηρεσίας ΜΙΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, συνολικά 10 άτομα επεστράφησαν, μέσω τουρκικού εδάφους, στη Ρωσία, 13 στη Γερμανία και 3 στις ΗΠΑ:

– Advertisement –

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.