Τρομακτικό όραμα ιερομόναχου

Καλοκαίρι του 2020 (πρώτη χρονιά κορωνοϊού) ήμουν παρών σε διήγηση ιερομόναχοι και μάλιστα μεγαλόσχημου μοναχού. Θα προσπαθήσω να επαναλάβω τη διήγησή του :

– Ήμουν στο κελί μου και προσευχόμουν. Ξαφνικά ένοιωσα να διαστέλλεται ο χώρος (μην ρωτήσετε πως – θαυμαστά τα έργα του Κυρίου) και μπήκε μέσα ένας γιγαντόσωμος γέροντας με ένα βρωμερό ράσο, καλυμένο από μια σκουροπράσινη σιχαμερή γλοιώδη γλίτσα. Με την ίδια γλίτσα ήταν καλυμμένα και τα ακάλυπτα μέλη του κεφάλι-χέρια). Το περπάτημά του αργό, σκυφτό και ταλαίπωρο. Γύρισε και με κοίταξε, κουνώντας το κεφάλι του, σαν να ήθελε να μου πει “δες τα χάλια μου”.

Αμέσως τον αναγνώρισα. Ήταν ο πατριάρχης Κωνσταντινούπολης Αθηναγόρας. Δεν ήταν ο πρώτος μασόνος και οικουμενιστής πατριάρχης, αλλά αυτός που προχώρησε στην άρση των αναθεμάτων με την δύση κι άρχισε εντατικά τον δρόμο προς το κοινό Ποτήριο.

Συνοδευόταν άπό ένα σπιθαμιαίο ταγκαλάκι, που μόλις είδε την καθυστέρησή του για να με κοιτάξει, πήδηξε αστραπιαία στο ύψος του κεφαλιού του και τον σφαλιάρισε λέγοντας διατακτικά :

– Είσαι δικός μας τώρα, προχώρα!

Ξαφνικά έγιναν και οι δυο καπνός και εξαφανίστηκαν.

Ας τα προσέξουν αυτά οι σημερινοί ιεράρχες, μην τα ζήσουν. Όταν ακούς τον αρχιεπίσκοπο σήμερα να λέει «δεν με ενοχλεί η συμβίωση αλλά η τεκνοθεσία» σκέφτεσαι μην ακολουθήσει τα βήματα του Αθηναγόρα… Δεν τον ενοχλούν τα Σόδομα αλλά το “σεντόνι”, που στην ούγια γράφει Γόμορα.

Προσέξτε τον πατριάρχη Αθηναγόρα στο τέλος του video, που κάνει τον Σταυρό του, πηγαίνοντας το χέρι από τα αριστερά προς τα δεξιά και μόλις πριν έχει κάνει μια υποψία Σταυρού. Κατά τα άλλα η Εκκλησία κατηχεί να κάνουμε σωστά τον Σταυρό, γιατί αλλιώς μας κοροϊδεύει ο διάβολος.

Πηγή triklopodia

Τα σχόλια είναι κλειστά.