Άγρια επίθεση από ανήλικους σε 15χρονο που βγήκε για τα κάλαντα

GREECE 24 LOGO

Τον χτύπησαν στο κεφάλι στην Κηφισιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η παραβατικότητα ανηλίκων συνεχίστηκε και τις στιγμές που αρκετά παιδιά είχαν βγει στους δρόμους για να πουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Το νέο περιστατικό συνέβη στην Κηφισιά κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ και έχει να κάνει με την άγρια επίθεση ανηλίκων σε ανήλικο.

Θύμα της επίθεσης ένας 15χρονος που είχε βγει μαζί με έναν φίλο του για να πει τα κάλαντα.

Σε ανύποπτη στιγμή δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων που τον χτύπησαν στο κεφάλι με το τρίγωνο από τα κάλαντα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων»

Ο 15χρονος είχε αντιληφθεί ότι μια ομάδα ατόμων τον ακολουθούσε και άμεσα κάλεσε τη μητέρα του, όπως λέει και η ίδια μιλώντας στον Alpha:

«Είχε βγει για κάλαντα με ένα φίλο του στην Κηφισιά. Με παίρνει τηλέφωνο και μου είπε ότι μας κοιτάνε παιδιά, για να μας κλέψουν. Εγώ του είπα να βάλει το τσαντάκι από μέσα και να μείνουν σε κεντρικό σημείο. Μετά απο λίγο πήρε τηλέφωνο και μου είπε μαμά το κεφάλι μου με χτύπησαν στο κεφάλι».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η μητέρα του θύματος, χτύπησαν το παιδί από πίσω με σιδερένιο τρίγωνο για τα κάλαντα: «Η αίσθηση του είναι ότι ένα παιδί το χτύπησε πισώπλατα με το τρίγωνο, το Χριστουγεννιάτικο»

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.