Άννα Παναγιωτοπούλου: Πώς αποχαιρέτισε τη σπουδαία ηθοποιό ο καλλιτεχνικός κόσμος

0

Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου σε ηλικία 76 ετών

Η είδηση του θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου σε ηλικία 76 ετών. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γνώρισε τεράστια επιτυχία ως «Μαντάμ Σουσού» στον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο ενώ ακολούθησαν οι «Τρεις Χάριτες» και το «Ντόλτσε Βίτα» στο Mega.

Θανάσης Ευθυμιάδης και Μαρία Καβογιάννη συγκίνησαν με όσα έγραψαν για το μεγάλο αντίο στη δική τους, Άννα Παναγιωτοπούλου, δίπλα στην οποία συμμετείχαν στην αρχή της πορείας τους στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

«Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι…», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» η Μαρία Καβογιάννη αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δίπλα στην οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» ως Ασπασία.

«Άννα μου..δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου, το ταλέντο σου και τη γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…», έγραψε η Μαρία Καβογιάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.