Αποφεύγει και αρνείται ο Μπάιντεν το ντιμπέιτ που επιμόνως ζητά το φαβορί ο Τραμπ

0

«Θα ήθελα να συζητήσουμε τώρα γιατί πρέπει να συζητήσουμε», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές

Ντιμπέιτ με τον πρόεδρο της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, επιδιώκει επιμόνως ο Ντόναλντ Τραμπ. «Θα ήθελα να τον καλέσω αμέσως σε συζητήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ στο «The Dan Bongino Show».

«Θα ήθελα να συζητήσουμε τώρα γιατί πρέπει να συζητήσουμε», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος είναι το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. «Θα πρέπει να συζητήσουμε για το καλό της χώρας» τόνισε.

Ωστόσο, ο Τζο Μπάιντεν δεν φαίνεται να επιθυμεί το ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Λοιπόν, αν ήμουν στη θέση του, θα ήθελα να συζητήσω κι εγώ μαζί μου», ανέφερε από την πλευρά του ο Τζο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους στο Λας Βέγκας. «Δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει», πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

Από τις συγκεκριμένες συζητήσεις γίνεται κατανοητό ότι τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο Τζο Μπάιντεν θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές παρόλο που η προκριματική περίοδος είναι σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.