Δημοσκόπηση Interview: Στο 30% η ΝΔ – Ο Κ.Βελόπουλος «ξεφουσκώνει» στο 7% – Η Α.Λατινοπούλου στο όριο του 3%

0

Η «Φωνή Λογικής» έχει πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες για να εισέλθει στο Ευρωκοινοβούλιο

Ενδιαφέροντα ευρήματα παρουσιάζονται στην δημοσκόπηση της Interview, όπου υπάρχει πτώση των ποσοστών του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης, ενώ αντιθέτως καταγράφεται άνοδος στα ποσοστά της «Φωνής Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία βρίσκεται πλέον κοντά στο όριο του 3%, για να μπει στην Ευρωβουλή.

Είναι ξεκάθαρο πως ο λόγος της νέας πολιτικού πείθει το δεξιό εκλογικό κοινό και πλέον υπάρχει «ρεύμα», το οποίο μεγαλώνει τα ποσοστά της.

Η τάση αυτή αναμένεται να αυξηθεί όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές και η πιθανότητα να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο η «Φωνή Λογικής» είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Όπως όλα δείχνουν οι ψηφοφόροι των «Σπαρτιατών», από τη στιγμή που αποβλήθηκε το κόμμα τους από τις Ευρωεκλογές με τις γνωστές διαδικασίες, επιλέγουν την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία άλλωστε είναι και η μόνη που έλαβε θέση για την απαγόρευσή τους από τον Άρειο Πάγο.

Σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία το ποσοστό της έχει πέσει στο 30%, κάτι το οποίο δεν χαροποιεί το Μαξίμου, αλλά από τη στιγμή που η διαφορά από το δεύτερο κόμμα, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι διπλάσια δεν αλλάζει ακόμα κάτι ως προς τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Θα υπάρξει μείζον θέμα στη Νέα Δημοκρατία εάν τα ποσοστά της στις ευρωεκλογές πέσουν αρκετά κάτω από το 30%, δηλαδή πάνε στο 26 με 27%.

Συγκεκριμένα, τα ευρήματα τις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30% έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11% και ακολουθούν ΚΚΕ με 6%, Ελληνική Λύση με 7%, Νέα Αριστερά 4,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,4% και Νίκη 3,1%.

Από τα εκτός Βουλής κόμματα, το ΜεΡΑ25 συγκεντρώνει 2,3%, η Φωνή Λογικής 2,4%, οι Δημοκράτες 2,3% ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 9,9%.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.