ΕΑΕΤΕ: Ημερίδα & κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη | Hyatt Regency – 10 Φεβρουαρίου 4-6μμ

0

Η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Ωριμάζουμε με υγεία, υιοθετώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 16:00-18:00, στο Hyatt Regency Thessaloniki, στο πλαίσιο του 32ου Money Show Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στην πόλη από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου.

logo-money showΣτην εκδήλωση, θα αναδειχτούν -μέσω των εισηγήσεων των έγκριτων ομιλητών- τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα (έρευνες, ιατρικές τεχνικές, φαρμακευτικές παρεμβάσεις και θεραπείες αντιγήρανσης) που βοηθούν τον άνθρωπο, στις ώριμες δεκαετίες της ζωής του, να διατηρεί τη σωματική και πνευματική του υγεία σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη διαμόρφωση των προτύπων ομορφιάς και η αξιολόγησή τους, θα αποτελέσει μέρος των ομιλιών. Μέσα από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει, στόχος είναι να εξαχθούν ακόμα περισσότερα πρακτικά συμπεράσματα και να λειτουργήσει όλη η εκδήλωση ως τροφή για σκέψη και πρακτική εφαρμογή.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα κάνουν:

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, κα Βάσω-Ραφαέλα Βακουφτσή.

Ομιλητές στην ημερίδα της ΕΑΕΤΕ θα είναι:

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πλαστικός Χειρουργός,

Η καθηγήτρια Φαρμακολογίας του ΑΠΘ και γυναικολόγος, κα Χρυσάνθη Σαρδελή,

Η καρδιολόγος, κα Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, Διευθύντρια Νανοϊατρικής στο Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας ΑΠΘ,

Η Καθηγήτρια Πλαστικής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, κα Ευτέρπη Δεμίρη,

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, κ. Κωνσταντίνος Καλοκασίδης, επιστημονικός συνεργάτης στη Β’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του ΑΠΘ,

Σύντομη παρέμβαση, μέσω βίντεο, θα κάνει ο Καθηγητής Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας και Φαρμακογονιδιωματικής, Παν. Πατρών, κ. Γεώργιος Πατρινός, που θα αφορά στις προοπτικές που ανοίγονται με την εφαρμογή της Εξατομικευμένης Ιατρικής.

Σύντομη παρέμβαση, μέσω βίντεο, θα κάνει ο Κλινικός Γενετιστής στο Sidra Foundation, Ντόχα (Κατάρ), κ. Μάριος Καμπούρης, που θα αφορά στην Προγνωστική Γονιδιωματική και την προσφορά της στην Εξατομικευμένη Προληπτική Ιατρική.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Λάζαρος Θεοδωρακίδης.

«Το θέμα της ημερίδας της Ένωσης είναι ιδιαίτερα επίκαιρο και εξαιρετικά ενδιαφέρον για όλους: πολίτες και επιστημονική κοινότητα», δηλώνει η πρόεδρος της ΕΑΕΤΕ, δημοσιογράφος, κα Ρούλα Σκουρογιάννη. «Η επιστημονική γνώση και η εξέλιξη της τεχνολογίας έχουν κάνει άλματα και μπορούν να προσφέρουν θεαματικές προληπτικές αλλά και θεραπευτικές προσεγγίσεις σε ζητήματα που αφορούν την υγεία και την ευζωία μας. Η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ) ασχολείται διαχρονικά με τη διάδοση των εξελίξεων σε όλον τον κόσμο. Η παρουσία μας στη Θεσσαλονίκη είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους ανταποκριτές-μέλη μας στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο κοινό της πόλης, που μας στηρίζει πάντα στις πολιτιστικές και ενημερωτικές μας δράσεις. Ευτυχής συγκυρία η πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας στο πλαίσιο του 32ου Money Show Θεσσαλονίκης, ενός Συνεδρίου που αποτελεί θεσμό για τον εμπορικό-οικονομικό-επιχειρηματικό κλάδο και έλκει το διεθνές ενδιαφέρον της αγοράς και της επιχειρηματικής κοινότητας».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΦΟΥΑΓΙΕ και θα είναι ανοικτή στο κοινό της Θεσσαλονίκης και γενικά στους συμμετέχοντες στο επιχειρηματικό συνέδριο του Money Show Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσει cocktail και η κοπή πίτας της ΕΑΕΤΕ.

Ώρα προσέλευσης 15:30.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.