Έλον Μασκ: Στα σκαριά πλατφόρμα παρόμοια με το YouTube στο κοινωνικό δίκτυο X

0

Δημοσιεύτηκε βίντεο με την υποτιθέμενη διεπαφή της μελλοντικής πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ δημιουργεί μια πλατφόρμα βίντεο παρόμοια με το YouTube στο κοινωνικό δίκτυο X.

Με βάση το κοινωνικό δίκτυο X, ενδέχεται να υπάρχει πλατφόρμα βίντεο για έξυπνες τηλεοράσεις. Το Χ δημοσίευσε ένα βίντεο με την υποτιθέμενη διεπαφή της μελλοντικής πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ.

Ένα βίντεο με το πώς θα μοιάζει το προϊόν λογισμικού δημοσιεύτηκε στα social media ευρέως.

Το βίντεο δείχνει τη σύνδεση στην πλατφόρμα, την αρχική καρτέλα, την καρτέλα αναζήτησης και τα περιεχόμενα της σελίδας προφίλ. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή μπορεί να ξεκινήσει από σχεδόν οποιαδήποτε έξυπνη τηλεόραση.

Νωρίτερα, άλλες δημοσιεύσεις ανέφεραν ότι ένα από τα σημεία καμπής στην ανάπτυξη του κοινωνικού δικτύου του Μασκ θα ήταν η εισαγωγή μιας ξεχωριστής εφαρμογής για βίντεο. Ακόμη και τότε, οι ειδικοί παρατήρησαν την ομοιότητα της νέας πλατφόρμας με το YouTube.

Επιπλέον, τα μέσα έγραψαν ότι ο Μασκ θα ήθελε να προσελκύσει δημιουργούς περιεχομένου για το κοινωνικό του δίκτυο, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι ικανοποιημένοι με τις δυνατότητές του: η πλατφόρμα Χ απέχει πολύ από το να γίνει η κύρια πηγή εισοδήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Έλον Μασκ κάλεσε δημοφιλείς βιντεομπλόγκερ για να μάθει γιατί τους έλκυε τόσο το YouTube και πώς να βελτιώσουν το κοινωνικό τους δίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.