Euroleague: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 84-71, «κλείδωσε» τη νίκη στην τέταρτη περίοδο

0

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε 84-71 την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ κι έφτασε τις οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια του στη διοργάνωση

Αυτή τη φορά το «τριφύλλι» δεν έχασε τη διαφορά που πήρε κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Ο αγώνας ήταν αρκετά διαφορετικός σε σχέση με αυτά κόντρα στη Μονακό και την Εφές, γιατί η ομάδα του Βελιγραδίου πρόσθεσε αρκετό μπασκετικό «ξύλο» στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ανταποκρίθηκαν πλήρως, καθώς η άμυνα εξελίχθηκε στο «κλειδί» της νίκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» «κλείδωσαν» τους αντιπάλους τους στην τέταρτη περίοδο, βρίσκοντας παράλληλα και ρυθμό στην επίθεση.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα επιμέρους 26-13, με το οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR μετέτρεψε μια δυνατή «μάχη» σε… πάρτι, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου σε ακόμα ένα ματς η ατμόσφαιρα ήταν «μαγική».

Ένα απίθανο κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου, μετέτρεψε σε «ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ κι ο κόσμος έδωσε μια μοναδική ενέργεια στους παίκτες που οδήγησε στο ξέσπασμα της τελευταίας περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.