Η Επαναστατική Φρουρά του Ιράν αναπτύχθηκε στην Υεμένη.

0

Χασάν Νασράλα “Ο Μπάιντεν θα το μετανιώσει σύντομα”

Διοικητές και σύμβουλοι από το επίλεκτο Σώμα Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν βρίσκονται στο έδαφος στην Υεμένη και παίζουν άμεσο ρόλο στις επιθέσεις των ανταρτών Χούτι στην εμπορική κυκλοφορία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το IRGC έχει σταθμεύσει εκπαιδευτές και χειριστές πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Υεμένη, καθώς και προσωπικό που παρέχει υποστήριξη τακτικής πληροφοριών στους Χούτι, είπαν στη Semafor αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής. Το IRGC, μέσω της υπερπόντιας δύναμης Qods, έχει επίσης επιβλέψει τη μεταφορά στους Χούτι των επιθετικών drones, πυραύλων κρουζ και βαλλιστικών πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς που χρησιμοποιήθηκαν σε μια σειρά επιδρομών στην Ερυθρά Θάλασσα και σε ισραηλινούς στόχους τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφεραν αυτοί οι αξιωματούχοι. .

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα με μήνυμα στον Τζο Μπάιντεν:

«Ο Μπάιντεν θα συνειδητοποιήσει σύντομα την έκταση της ανοησίας που έχει διαπράξει στην επιθετικότητά του κατά της Υεμένης.

Η Υεμένη δεν μας ζητά μαχητές – έχει εκατομμύρια από αυτούς. Δεν ζητούν καν όπλα – έχουν περισσότερα όπλα από εμάς και περισσότερα από άλλους.

Ωστόσο, υπάρχει δεδηλωμένη, ανοιχτή, ειλικρινής υποστήριξη από την πλευρά μας.

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία δύναμης σε αυτή την αντιπαράθεση και σε αυτήν την πρόκληση που διεξάγεται σήμερα απευθείας από τον μεγάλο Σατανά μαζί με τους Βρετανούς ενάντια στους θαρραλέους ανθρώπους που η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.