Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Οι τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις ναρκοθετούν την έννοια της οικογένειας

0

Στην κεντρική του παρέμβαση ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος ανέπτυξε με συντομία το θέμα: «Οι σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας και το δημογραφικό πρόβλημα»

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε τον αγιασμό για την ένταξη του 2ου Star forum και απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό.

Στην κεντρική του παρέμβαση ο κ. Συμεών ανέπτυξε με συντομία το θέμα: «Οι σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας και το δημογραφικό πρόβλημα» με επίκεντρο την ανάγκη συνεργασίας Πολιτείας και Εκκλησίας για το δημογραφικό, την αντίφαση την οποία δεικνύουν οι τελευταίες ρυθμίσεις του οικογενειακού δικαίου, καθώς ναρκοθετούν και δεν ενισχύουν την έννοια της οικογένειας, αλλά και στους κινδύνους δημογραφικής κατάρρευσης από το επικείμενο κλείσιμο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ και την απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων.

Στο 2ο Star forum επίσης τοποθετήθηκαν και οι Μητροπολίτες Καρπενησίου κ. Γεώργιος, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, με τους οποίους είχε την ευκαιρία ο κ. Συμεών να έχει μια γόνιμη αδελφική πνευματική επικοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.