Ο Έλον Μασκ μιλά για Μείωση ανθρώπινου πληθυσμού

0

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος κατηγόρησε τους διεθνιστές πως βλέπουν τους ανθρώπους ως «μάστιγα του πλανήτη», σε ακόμα μία τοποθέτησή του τόνισε πόσο «πολύ σημαντικό» είναι να κάνεις παιδιά.

Ο Μασκ έκανε αυτά τα σχόλια κατά την διάρκεια σχετικά πρόσφατης συζήτησης στο X spaces μαζί μάλιστα με τον εναλλακτικό δημοσιογράφο, Alex Jones!

«Πιστεύω ότι, κυριολεκτικά, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις παιδιά διαφορετικά δεν υπάρχει επόμενη γενιά», είπε ο Μασκ.

Ο Μασκ ρώτησε τον Τζόουνς αν έχει παιδιά, και εκείνος απάντησε: «Ναι, δεν είμαι τόσο παραγωγικός όσο εσύ, αλλά θα ήθελα να ήμουν, είναι το καλύτερο πράγμα στην ζωή μου, έχω τέσσερα».

«Νομίζω ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν παιδιά», κατέληξε ο Μασκ, προτού ο Τζόουνς επισημάνει ότι υπάρχουν πολλοί παγκοσμιοποιητές πολιτικοί ηγέτες που δεν έχουν παιδιά, καθώς υποστηρίζουν την θεωρία της μείωσης του πληθυσμού!

«Οι παγκοσμιοποιητές είναι τελικά εγωιστές και νοιάζονται μόνο για την δική τους ισχύ», ειπώθηκε στην κουβέντα.

Σημειώνεται πως κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στο ιταλικό κυβερνών κόμμα Fratelli d’Italia στην Ρώμη το Σάββατο, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Έλον Μασκ, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κλιματική κρίση, λέγοντας πράγματα που συζητήθηκαν!

Όπως δήλωσε:

«Μπορώ να πω ως περιβαλλοντολόγος ότι, το περιβαλλοντικό κίνημα έχει πάει πολύ μακριά.

Αρχίζετε να βλέπετε την ανθρωπότητα ως κάτι κακό. Αρχίζετε να βλέπετε την ανθρωπότητα σαν να είμαστε μια πανούκλα στην επιφάνεια της γης.

Λες και η ανθρωπότητα είναι κακό πράγμα!

Υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των New York Times ένας τύπος που είπε ότι υπάρχουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Γη.

Θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε κανείς, -το οποίο είναι παρανοϊκό».

πηγή: https://www.el.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.