Ο Τάκερ Κάρλσον είπε πως πήρε συνέντευξη από τον Πούτιν! «Θα αλλάξει την ιστορία»

0

Σε αναμμένα κάρβουνα η διεθνιστική Δύση, στηρίζει η πατριωτική Αμερική! Ποιά η προειδοποίηση του Alex Jones.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, έχει αναστατώσει την διεθνιστική Δύση μετά τον εντοπισμό του στην Μόσχα αυτή την εβδομάδα, με τους παρατηρητές να υποθέτουν ότι ο Κάρλσον έφτασε για να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και πως η συνέντευξη αυτή έγινε!

Και πράγματι έγινε!!! Ο Τάκερ Κάρλσον ανακοίνωσε πως πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ηγέτη για να πληροφορηθούν οι Αμερικανοί τι ισχύει πέραν του αφηγήματος των διεθνιστών για την Ουκρανία και όχι μόνο!!!

Σε ανάρτησή του ο Καρλσον ο οποίος έχει δειχθεί σφοδρή κριτική στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι αποφάσισε να πάει στη Ρωσία, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεώρησε δημοσιογραφικά σωστό να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο.

Why I’m interviewing Vladimir Putin. pic.twitter.com/hqvXUZqvHX

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) February 6, 2024

Όπως εξηγεί το ρίσκο για μια τέτοια συνέντευξη ήταν μεγάλα αλλά αποφάσισε να την κάνει γιατί πρώτον είναι η δουλειά του και το καθήκον του είναι να πληροφορεί τον κόσμο.

Αυτό γιατί δύο χρόνια με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται οι περισσότεροι Αμερικανοί, δεν έχουν ιδέα γιατί γίνεται και τι ακριβώς γίνεται στην περιοχή.

Όπως ακόμη λέει ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει γίνει αιτία για σημαντικές αλλαγές στις παγκόσμιες ισορροπίες, την αναδιαμόρφωση του παγκόσμιου γεωπολιτικού σκηνικού και η αποδυνάμωση του δολαρίου είναι ένα από τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών.

Τα δυτικά ΜΜΕ, όπως λέει ο Κάρλσον είναι διαφθαρμένα και λένε ψέματα στον κόσμο. Από τότε ξεκίνησε ο πόλεμος έχουν φιλοξενήσει εκατοντάδες φόρες τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι παραθέτοντας τις απόψεις του και όχι μόνο:

Την ώρα που τα δυτικά ΜΜΕ προωθούν τις απόψεις του Ζελένσκι και τις διαφημίζουν ως ένα εμπορικό προιόν ούτε ένα δυτικό ΜΜΕ δεν έχει κάνει το αυτονόητο δηλαδή να πάρουν μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο ο Πούτιν εισέβαλλε στην Ουκρανία και είναι τα σχέδιά του.

Αυτό γιατί τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα και αυτό είναι λάθος, όπως εξηγεί στη συνέχεια.

«Πριν τρία χρόνια η διοίκηση Τζο Μάιντεν παράνομα υπέκλεψε δικά μου μηνύματα και δημοσιοποίησαν το περιεχόμενό τους στα ΜΜΕ.

Το έκαναν για να σταματήσουν τα σχέδια που είχαμε για να πάρουμε συνέντευξη με τον Πούτιν.

Τον περασμένο μήνα είμαι σίγουρος ότι το έκαναν ξανά αλλά αυτή τη φορά ήρθαμε στη Μόσχα έτσι και αλλιώς.

Ο καθένας θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη συνέντευξη αυτή είτε στην ιστοσελίδα μας είτε στην πλατφόρμα «Χ» με τον Έλον Μασκ να υπόσχεται πλήρη και ελεύθερη μετάδοση όλης της συνέντευξης.

Πολλές δυτικές κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να σαμποτάρουν την συνέντευξη για΄τι αυτό είναι που κάνουν: Φοβούνται την πληροφορία που δεν μπορούν να ελέγξουν».

ΜΜΕ στις ΗΠΑ προειδοποιούν πως αυτή την συνέντευξη δεν την θέλουν οι διεθνιστές!

Ο Άλεξ Τζόουνς εξέδωσε έκτακτη προειδοποίηση στον Τάκερ Κάρλσον μετά την είδηση ​​ότι πήρε ίσως συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν: «Προσευχηθείτε για τον Τάκερ! Οι παγκοσμιοποιητές ΔΕΝ θέλουν να δει ο κόσμος αυτή τη συνέντευξη»!

Tucker Carlson Lands History Changing Interview With Putin

Release the Interview Tucker, Don’t Sit On It! pic.twitter.com/gmUe7WPDxc

— Alex Jones (@RealAlexJones) February 6, 2024

Επιπλέον, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Πάτρικ Μπερν προβλέπει ότι η συνέντευξη Κάρλσον/Πούτιν θα περιέχει τόσο ισχυρές αποκαλύψεις που θα «αλλάξουν την ιστορία»

.https://twitter.com/PatrickByrne/status/1754169543109619861

H γεωπολιτική αναλύτρια και δημοσιογράφος Fiorella Isabel, αναφέρθηκε στο θέμα, σύμφωνα με το Sputnik!

«Το γεγονός ότι αυτή η στόχευση [του Κάρλσον] συμβαίνει με τον τρόπο που συμβαίνει τώρα υποδηλώνει φόβο από τις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε η Ίζαμπελ.

«Φοβούνται μια συζήτηση που θα μπορούσε να έχει κάποιος όπως ο Τάκερ Κάρλσον και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επειδή ο Τάκερ Κάρλσον έφυγε από το Fox [News]. Και από τότε που έφυγε από το Fox, έχουν συμβεί τόσα πολλά στον κόσμο! Yπάρχουν μεγάλες κλιμακώσεις, όχι μόνο στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, αλλά προφανώς και με το Ιράν μέσω Ισραήλ-Παλαιστίνης και μέσω, φυσικά, Ουκρανίας».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπλέκονται σε κάθε μία από αυτές τις συγκρούσεις», σημείωσε η δημοσιογράφος. «Και νομίζω ότι ο στόχος είναι να δείξουμε πραγματικά πώς είναι η Μόσχα, πώς είναι ο ρωσικός λαός και να δώσουμε μια διαφορετική προοπτική».

Η Ίζαμπελ υποθέτει ότι ο Κάρλσον είναι πράγματι πολύ πιθανό να μίλησε με τον Πούτιν ενώ βρισκόταν στη Μόσχα, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω ότι θα ερχόταν για κάτι λιγότερο». Σημείωσε επίσης ότι ο Κάρλσον έχει μιλήσει στο παρελθόν με άλλους ηγέτες που μερικές φορές θεωρούνται αμφιλεγόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.