Πρόεδρος Ερυθραίας: «Πρέπει να αλλάξουμε το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα – H Δύση απλώς τυπώνει λεφτά»

0

«Έρχονται με το χρωματιστό χαρτί τους και αγοράζουν τα διαμάντια μας και τον χρυσό μας»

Συγκλονιστική ήταν η πρόσφατη ομιλία του προέδρου της Ερυθραίας Ησαΐα Αφεργουέκι, σχετικά με την «κοροϊδία» όπως είπε, «η Δύση να παράγει λεφτά απλώς τυπώνοντας τα και να επιβάλει κυρώσεις και να αρπάζει χρήματα και λογαριασμούς άλλων κρατών».

Τόνισε ότι πρέπει να οικοδομηθεί να νέο οικονομικό σύστημα που δεν θα βασίζεται πλέον ούτε στο δολάριο αλλά ούτε και στο ευρώ.

«Δεν κατασκευάζουν απολύτως τίποτα. Το να τυπώνουν λεφτά, αυτό είναι ένα από τα όπλα τους.

Το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα ελέγχεται από το δολάριο και το ευρώ. Χρησιμοποιήθηκαν, κυρώσεις εδώ, κυρώσεις εκεί, κ.λ.π. Αρπάζουν τον έναν λογαριασμό, αρπάζουν τον άλλον λογαριασμό, είναι ένα από τα εργαλεία τους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:35

Αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πάντα και θα χρειαστούμε ένα νέο χρηματοδοτικό σύστημα. Μία νέα οικονομική αρχιτεκτονική που δεν θα ελέγχεται από το δολάριο, δεν θα ελέγχεται από το ευρώ».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η πρόσφατη ομιλία της Mallence Bart-Williams Γερμανίδας επιχειρηματία με καταγωγή από την Σιέρρα Λεόνε.

Η Μάλλενς σπούδασε οικονομικά και χρηματοοικονομικά στο Παρίσι, τη Σιγκαπούρη και τη Μεγάλη Βρετανία.

Σήμερα διδάσκει σε πανεπιστήμια και διευθύνει το LINEAGE, έναν πολιτιστικό κέντρο στο Μπαλί, ενώ παράγει την σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος «The Sacred Garden» στην Αφρική και την Ασία.

Πρόσφατα πραγματοποίησε μία ομιλία για το αμερικανικό δολάριο και εκφράζει εν πολλοίς το σύνολο των Αφρικανών που νιώθει ότι η Δύση τους εκμεταλλεύεται αποσπώντας τα πλούτη τους (η Αφρική είναι πάμπλουτη, οι κάτοικοί της είναι πάμπτωχοι) με «αέρα κοπανιστό», δηλαδή με δολάρια και ευρώ τα οποία η Mallece τα θεωρεί απλώς «χρωματιστά χαρτιά» χωρίς καμία πραγματική αξία.

Όπως αναφέρει:

«Όλοι ξέρουμε ότι το δολάριο δεν έχει καμία αξία ενώ το ευρώ είναι μόλις φορτισμένο με γερμανική διανόηση, τεχνολογία και ίσως με κάποια ιταλικά μακαρόνια.

Πως είναι δυνατόν να περιμένει κάποιος δωρεές από κάποια κράτη τα οποία διαθέτουν τόσο λίγα πράγματα.

Είναι πολύ γλυκό από μέρους σας να έρχεστε με το χρωματιστό χαρτί σας, για να το ανταλλάξετε με το χρυσό μας και τα διαμάντια μας.

Αντιθέτως, έπρεπε να έρχεστε με άδεια χέρια γεμάτη με ακεραιότητα και τιμή.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον πλούτο μας. Η ιδέα είναι να μην διασπείρει τον πλούτο της η Αφρική τόσο φθηνά και αφειδώς.

Το οποίο είναι λογικό. Θα πωλεί αντιθέτως τους πόρους της στις τιμές της παγκόσμιας αγοράς.

Το οποίο με τη σειρά του θα αποσταθεροποιήσει και θα αποδυναμώσει τις δυτικές οικονομίες, οι οποίες ιδρύθηκαν βασισμένες πάνω στο «δωρεάν γεύμα» αποικιακό οικονομικό σύστημα».

@africaarise.tv

Mallence Bart Williams: worthless western currency used in buying off African wealth #money #africa #wealth #resources #natural #news #debate #speech #dollar #currency

♬ original sound – AfricaAriseTv

Οι ομιλίες αυτές δείχνουν γιατί τα BRICS όχι μόνο μεγάλωσαν, αλλά θα μεγαλώσουν πολύ περισσότερο στο άμεσο μέλλον καθώς ο Παγκόσμιος Νότος, είναι αποφασισμένος να κρατήσει τα πλούτη του για τον εαυτό του και να αφήσει την Δύση όπως πραγματικά είναι: Γυμνή.

Για να το πετύχει αυτό χρειαζόταν στρατιωτική υποστήριξη και βοήθεια από κάποιες ισχυρές χώρες. Αυτό το ρόλο θα τον παίξουν η Ρωσία, η Κίνα και Ινδία.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της δημιουργίας του τεράστιου αυτού οικονομικού «μπλοκ» των BRICS.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.