Πρώην ηγέτης-«κλόουν» καλεί τους πολίτες να στρατευτούν για να πολεμήσουν τον Πούτιν!

0

Τους τελειώνουν οι Ουκρανοί και ετοιμάζουν τους Ευρωπαίους πολιτες;

Ο Μπόρις Τζόνσον δεσμεύτηκε δημόσια να πολεμήσει στο πλευρό του βρετανικού στρατού εάν η χώρα πάει ποτέ σε πόλεμο με τη Ρωσία και μάλιστα κάλεσε και τους συμπατριώτες του να κάνουν το ίδιο!!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας χρησιμοποίησε τη στήλη της Daily Mail το Σάββατο για να υποστηρίξει τον στρατηγό Σερ Πάτρικ Σάντερς, τον απερχόμενο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, ο οποίος είπε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «η Βρετανία πρέπει να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει έναν στρατό πολιτών για να προετοιμάσει τη χώρα για πιθανό πόλεμο κατά του Πούτιν».

Τι έγραψε ο Τζόνσον στη Daily Mail:

«Μόλις έθεσα στον εαυτό μου το ερώτημα — θα εγγραφώ για να πολεμήσω για τον βασιλιά και την πατρίδα; — Φυσικά θα το έκανα με χαρά. Σίγουρα έχω την εκπαίδευση.

Και όμως ξέρω επίσης ότι αν πιστεύουμε ότι ο πόλεμος είναι αδύνατος ή ότι η τρέχουσα πορεία σχετικής ηρεμίας δεν θα τελειώσει ποτέ, τότε φοβάμαι ότι έχουμε αυταπάτες. Η ιστορία μας διδάσκει ότι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε την ειρήνη είναι να είμαστε σε εγρήγορση. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψεις την επιθετικότητα ανδρών όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι να είσαι δυνατός».

Οι αναφορές Τζόνσον συνοδεύτηκαν και με ένα σύντομο βιντεάκι του που σχολιάστηκε εκτενώς στα social media:

«Δεκανέας Τζόνσον σε αναφορά για υπηρεσία και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Στρατηγού Σάντερς για έναν στρατό των πολιτών και ενθάρρυνση των νέων ατόμων από όλη τη χώρα να σκεφτούν τον πόλο έλξης, τα πλεονεκτήματα κάποιου είδους στρατιωτικής εκπαίδευσης ή υπηρεσίας. Επειδή για την ώρα πιστεύουν ότι είτε είναι λάθος είτε ανήθικο»:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.