Σία Αναγνωστοπούλου: «Μέχρι την παραίτηση Τσίπρα, τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τακτοποιημένα»

GREECE 24 LOGO

 

Συνεχίζονται οι τριγμοί με αφορμή τα δανεικά Κασσελάκη αυτή τη φορά

Η Σία Αναγνωστοπούλου αυτή τη φορά  με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρεται στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την αποκάλυψη που είδε το φως της δημοσιότητας ότι ο νέος πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε δανεικά στην παράταξη.

Η Σία Αναγνωστοπούλου στο σημαντικότερο σημείο της ανάρτησή της επισημαίνει ότι το οικονομικό πρόβλημα προέκυψε στη μετά-Τσίπρα εποχή, ενώ θεωρεί παράδοξο το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια, αφήνοντας έτσι αιχμές για τις κινήσεις Κασσελλάκης

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής της έχει εξής:

Για να εξηγούμαστε

1. Οι βουλευτές που αποχωρήσαμε από τον ΣΎΡΙΖΑ πληρώσαμε -την πάγια μηνιαία εντολή προς τον ΣΎΡΙΖΑ μέχρι και το τέλος αυτού του χρόνου. Δηλαδή και 1,5 μήνα μετά την αποχώρηση. Κάποιοι βουλευτές που έμειναν δεν πλήρωναν ποτέ και μάλλον δεν πληρώνουν και τώρα. Επομένως ο ΣΎΡΙΖΑ δεν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας των “11”.

2. Μέχρι την παραίτηση Τσίπρα τα οικονομικά του ΣΎΡΙΖΑ ήταν απολύτως τακτοποιημένα. Δεν χρώσταγε πουθενά και σε κανέναν.

3. Είναι παράδοξο που με τις εγγραφές τόσων χιλιάδων μελών -έτσι τουλάχιστον λέει η ηγεσία- ο ΣΎΡΙΖΑ βρίσκεται σε τέτοια οικονομική κατάσταση. Τα μέλη συνεισφέρουν, όπως και οι βουλευτές και τα στελέχη και οι πάντες, γιατί στην Αριστερά η συνδρομή ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός, συνιστά εμπέδωση του “ανήκειν “, της αλληλεγγύης, εντέλει της κομματικής λειτουργίας.

4. Τα περί δανείου του πρόεδρου προς τον ΣΎΡΙΖΑ δεν είναι πια δικό μου θέμα να το σχολιάσω. Όμως θυμάμαι κάποιες άλλες εποχές, με ελάχιστη κρατική επιχορήγηση, τι κάναμε και πως το κάναμε. Τότε όμως ήταν αλλιώς. Τότε ήταν κάποια βαρίδια….

Αυτά αναφέρει στην ανάρτησή της η Σία Αναγνωστοπούλου που σημαίνει ότι οι έντονες διαμάχες στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ που περνάει τρικυμιώδεις καταστάσεις συνεχίζονται.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.