Σκορποχώρι ο ΣΥΡΙΖΑ: Άφαντος ο Πολάκης από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

0

Ξεκίνησε η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης ήταν άφαντος στην έναρξη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της έντασης που προκλήθηκε νωρίτερα με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη. Όπως φαίνεται η σχέση των δύο ανδρών, βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε νωρίτερα μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη στη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του κόμματος.

Δεν πρόλαβε να αρχίσει η συζήτηση για τα νομοσχέδια και ο Παύλος Πολάκης ήταν έξαλλος με τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τα εξοπλιστικά. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά εξέφραζε τη διαφωνία του στη θέση που έχει πάρει εμμέως ο Στέφανος Κασσελάκης. Σ’ εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να του είπε «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις».

Ουσιαστικά, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται να «άδειασε» τον πρόεδρο του κόμματος στην ξεκάθαρη θέση που είχε πάρει τόσο για τα εξοπλιστικά όσο και για τα F-35 στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στην οποία τον είχε συνοδεύσει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.