Συγκέντρωση σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

0
Πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο για να διαμαρτυρθούν για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα πραγματοποιείται αυτή την ώρα κατά του νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία και τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Με ελληνικές σημαίες, πλακάτ που αναγράφουν «Όχι στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφύλων», σταυρούς και εικόνες οι συγκεντρωμένοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Το κάλεσμα είχε δοθεί για τις 6 το απόγευμα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της νομικής κατοχύρωσης της τεκνοθεσίας παιδιών και του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες, πανό και πλακάτ διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που νομιμοποιεί την τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλους.

Ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου και θεολόγος Αναστάσιος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ να αντιδράσουμε για τη διαστροφή που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Λέμε όχι στην τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους και είμαστε αντίθετοι στους γάμους των ομοφυλοφίλων. Λέμε την άποψή μας με ηρεμία, χωρίς να βρίζουμε κανέναν».

Συνεχίζοντας είπε «Έχουμε τη δική μας τοποθέτηση και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τους ανθρώπους “λέμε ναι στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα”.

Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε και να παγιώσουμε μια διαστροφή που έρχεται ενάντια στα σχέδια του Θεού. Ο θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Έτσι πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα, έτσι είναι το φυσιολογικό».

Θεσσαλονίκη: Διαδήλωση κατά της τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων – Δηλώσεις

πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.