Συναγερμός στο Μαξίμου για τα μπλόκα των αγροτών σε όλη την Ελλάδα

0

Σήμερα Κυριακή 28/1 πραγματοποιείται πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε πόλεις έχοντας στήσει αγροτικά μπλόκα σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα. Σύσκεψη για το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, στη σύσκεψη θα παραβρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και οι συναρμόδιοι υπουργοί αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι εξελίξεις γύρω από τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα αιτήματα των αγροτών.

Παράλληλα, σήμερα Κυριακή πραγματοποιείται πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας, με την προσυγκέντρωση να έχει οριστεί για τις 12:00 το μεσημέρι σε χωριά και σε εισόδους της πόλης. Πορεία στο ίδιο σημείο έχει προγραμματιστεί και για αύριο Δευτέρα, ενώ έως την Τρίτη αναμένεται να έχει οριστεί και η σύνθεση της επιτροπής που θα συναντήσει τον πρωθυπουργό είτε τον αρμόδιο υπουργό.

Μεγάλη κινητοποίηση προγραμματίζεται και ενόψει της έκθεσης Agrotica που ξεκινά την προσεχή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα έχουν στηθεί αγροτικά μπλόκα: Στο Μεσόβουνο Εορδαίας, στην περιοχή Κοίλα της Κοζάνης, στην είσοδο της Καστοριάς, στη Μυρσίνα Γρεβενών, στη Θεσσαλονίκη στη Επανομή τη Θέρμη το δημαρχείο Χαλκηδόνας και το δέκατο χιλιόμετρο της οδού θεσσαλονίκης Καβάλας, στην είσοδο της πόλης της Νάουσας, στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών, στην Εθνική οδό Άρτας-Πρέβεζας, στη Θεσσαλία στους κόμβους Πλατύκαμπου, Καρδίτσας, Ζάκρου, στη Μαγνησία στον Αλμυρό και το Ριζόμυλο, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, στην είσοδο της πόλης της Λαμίας, και στη Μεσσηνία στην περιοχή του παλιού σταθμού του ΟΣΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.