Τα μπλόκα αποφασίζουν την περαιτέρω στάση των αγροτών που δεν πείστηκαν από την κυβέρνηση

0

Οι αγρότες δεν πείστηκαν και δεν ικανοποιήθηκαν από τις προτάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα προβλήματά τους

Στα μπλόκα παρέπεμψαν για τις οριστικές αποφάσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι αν κι έκαναν λόγο για εποικοδομητικό διάλογο, επιβεβαιώνοντας τις κυβερνητικές πηγές για καλό κλίμα, ωστόσο δήλωσαν ότι δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους.

Ο εκπρόσωπος του μπλόκου του Πλατύκαμου, Ρίζος Μαρούδας στις δηλώσεις του βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν από τις 3.30 μετά το μεσημέρι, τόνισε πως δεν ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων τους και πως οι τελικές και οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στις γενικές συνελεύσεις. Εξέφρασε την εκτίμηση πως ο αγώνας των αγροτών πρέπει να συνεχιστεί.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Συλλόγου, Γιάννης Παναγής , δήλωσε πως για πρώτη φορα η κοινωνια στέκετε σύσσωμη απέναντι στο βάναυσο σύστημα που πλήττει την πρωτογενή παραγωγή. Σε μία διαπραγμάτευση πάντα κάτι κερδίζεις, αλλά εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Χαρακτήρισε τον διάλογο εποικοδομητικό και ουσιαστικό, αναγνώρισε ότι υπήρξαν δεσμεύσεις από πλευράς κυβέρνησς, ωστόσο όπως είπε τις απαντήσεις θα τις δώσουν όλοι οι αγρότες, παραπέμποντας στα μπλόκα.

Νωρίτερα, κατά την έναρξη της συνάντησης με τους αγρότες δόθηκαν στη δημοσιότητα οι προτάσεις, οι οποίες αφορούν σε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.