Ταυτόχρονη παράνοια σε Ελλάδα και ΗΠΑ – Μπαίνουν «δυναμικά» το 2024

0

Δεν είναι τυχαίο!

Την ώρα που στην Ελλάδα οι τηλέ-ειδικοί ξεκίνησαν την ίδια ταινία για τον κορωνοϊό, τα μέτρα και τα εμβόλια με ισχυρή, για την ώρα σύσταση για τις μάσκες σε νοσοκομεία αλλά και σε δημόσιους χώρους συνωστισμού, ταυτόχρονα επέστρεψαν οι εντολές μάσκας σε νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ!

Τα νοσοκομεία επαναφέρουν τις εντολές μάσκας COVID-19 στην Καλιφόρνια, το Ιλινόις, την Νέα Υόρκη, την Μασαχουσέτη και άλλες πολιτείες , αναφέροντας ότι η ήπια παραλλαγή JN.1 γίνεται το κυρίαρχο στέλεχος που εξαπλώνεται σε ολόκληρη την χώρα.

Οι εντολές μάσκας ισχύουν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το προσωπικό, αλλά οι ασθενείς «ενθαρρύνονται έντονα» να φορούν μάσκες.

.@theacecoalition visited @lapublichealth this morning and were told the great news in person that mask requirements have returned to healthcare immediately! They thanked us for our advocacy and said they looked forward to working with us in the new year. It’s about saving lives. pic.twitter.com/k8fj314Fjy

— Joaquín Beltrán for Congress #FreePalestine (@joaquinlife) December 29, 2023

Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ επανέφερε τις εντολές μάσκας σε 40 νοσοκομεία!

UPMC hospitals which operate 40 hospitals across multiple states in US have issued an urgent mandatory mask alert for all their hospitals as the novel more severe JN1 Covid virus starts to surge pic.twitter.com/wl0T5rrpVj

— Chris Turnbull (@EnemyInAState) December 24, 2023

Το UMass Memorial Medical Center, ο μεγαλύτερος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης στην Κεντρική Μασαχουσέτη, εφάρμοσε εκ νέου τις εντολές μάσκας σε ισχύ από τις 2 Ιανουαρίου.

«Αυτές οι αλλαγές αναμένεται να παραμείνουν σε ισχύ για περίπου ένα μήνα, οπότε και θα επαναξιολογηθούν με βάση τις τρέχουσες τάσεις. Η υγεία και η ευημερία των ασθενών, των επισκεπτών και των εργαζομένων μας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας», δήλωσε ο Δρ Andrew Karson, πρόεδρος του UMass Memorial Medical Group, σε δήλωση.

Η Keizer Permanente έχει επίσης επαναφέρει εντολές για μάσκες για το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης στην Ουάσιγκτον.

Πολυάριθμες μελέτες δεν βρήκαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι οι μάσκες προστατεύουν τους ανθρώπους από τον COVID, ένα γεγονός που αναγνώρισε πέρυσι ακόμη και ο σύμβουλος του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για τον COVID-19, Δρ. Ashish Jha.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Μια μελέτη από την Νορβηγία αποκάλυψε μεγαλύτερη πιθανότητα μολύνσεων από τον COVID-19 μεταξύ των ατόμων που φορούσαν τακτικά μάσκες, σε σύγκριση με εκείνα που δεν φορούσαν, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Συγκεκριμένα, αυτή η αξιολογημένη από ομότιμους μελέτη, δημοσιεύθηκε στις σελίδες ενός (ιατρικού) περιοδικού ονόματι Epidemiology and infection (Επιδημιολογία και λοίμωξη).

Η αποτελεσματικότητα της μάσκας προσώπου για ιούς του αναπνευστικού συστήματος αμφισβητείται και από άλλες μελέτες, όπως μεταδίδεται!

Και σ’ αυτή την μελέτη, αυτοί οι Νορβηγοί ερευνητές ανέλυσαν τη χρήση μάσκας από λίγο περισσότερα από 3.200 άτομα στη χώρα τους.

Και μόλις κάποιο άτομο εγγραφόταν για τη μελέτη, τους ακολουθούσαν για μια περίοδο περίπου 17 ημερών κι έπειτα ακολούθως τους ρωτούσαν σχετικά με την ατομική χρήση μάσκας από τους ίδιους. Και αυτό που ανακάλυψαν αυτοί οι ερευνητές ήταν ότι υπήρχε μια υψηλότερη επίπτωση να βρεθούν θετικοί στον covid μεταξύ των ατόμων που φορούσαν μάσκες συχνότερα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα δεδομένα, μεταξύ των ατόμων που δεν φορούσαν μάσκες ποτέ ή σχεδόν ποτέ, το 8,6% από αυτούς βρέθηκε θετικό στον covid.

Μεταξύ των ατόμων που χρησιμοποιούσαν μάσκες ορισμένες φορές, αυτός ο αριθμός ανήλθε στο 15%. Κι έπειτα μεταξύ των ατόμων που φορούσαν μάσκες είτε σχεδόν πάντοτε είτε πάντοτε, το 15,1% από αυτούς βρέθηκε θετικό στον covid»!

Δείτε την συνέχεια:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.