Τρόμος στο Σικάγο: 23χρονος ένοπλος σκότωσε 8 ανθρώπους μέσα σε δύο 24ωρα και αυτοκτόνησε

0

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Ένας 23χρονος ένοπλος αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε θανάσιμα οκτώ ανθρώπους μέσα σε δύο ημέρες στα προάστια του Σικάγο

Ένας άνδρας ύποπτος ότι πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ ανθρώπους στα προάστια του Σικάγο αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα μετά από σύγκρουση με αστυνομικούς στο Τέξας. Τα θύματα βρέθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, καθώς οι αστυνομικοί δημοσίευσαν μια εικόνα του υπόπτου.

Η αστυνομία του Τζόλιετ είπε ότι ο Ρομέο Νανς βρέθηκε από τις αρχές κοντά στη Natalia και ότι ο 23χρονος αυτοκτόνησε μετά από αντιπαράθεση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνητρο για τους φόνους, αλλά ο άνδρας γνώριζε τα θύματα. Τα θύματα βρέθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, αρκετές ώρες αφότου οι αρχές προειδοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο άνδρας πρέπει να θεωρείται «ένοπλος και επικίνδυνος».

Ένας από τους νεκρούς βρέθηκε την Κυριακή σε ένα σπίτι στην κομητεία Will. Άλλοι επτά βρέθηκαν τη Δευτέρα σε δύο σπίτια στο Τζόλιετ. Οι αρχές δήλωσαν ότι πιστεύουν επίσης ότι ένας άλλος πυροβολισμός στην Τζολιέτ που τραυμάτισε έναν άνδρα την Κυριακή συνδέεται με το δολοφονικό αμόκ του 23χρονου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Τζολιέτ Γουίλιαμ Έβανς είπε: «Είμαι αστυνομικός 29 χρόνια και αυτή είναι ίσως η χειρότερη σκηνή εγκλήματος με την οποία έχω συνδεθεί ποτέ». Ο επικεφαλής της κομητείας Γουίλ, αναπληρωτής Νταν Τζανγκλς, δεν ήξερε πόσο καιρό οι άνθρωποι στα σπίτια ήταν νεκροί. Ο Έβανς είπε ότι τα θύματα που βρέθηκαν τη Δευτέρα στα σπίτια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.