Η 8η Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων υπό την Αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας

0

Στα τέλη Ιουνίου 2024 πρόκειται να λάβει χώρα στην Αρχαία Νεμέα η 8η Αναβίωση Νεμέων Αγώνων και είναι η δεύτερη φορά που θα διοργανωθεί χωρίς την παρουσία και την πολύτιμη βοήθεια του εμπνευστή της, αείμνηστου Στέφανου Μίλλερ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο, κορυφαίο αθλητικό γεγονός όχι μόνο της περιοχής που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε κατά την αρχαιότητα την ιερή εκεχειρία, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σ.Α.Ν.Α. κύριος Σπύρος Κυριάκος μίλησε για την 8η Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: ”Το φορτίο της διοργάνωσης βαραίνει τις πλάτες τις δικές μου και των συνεργατών μου στο Δ.Σ. και πολλές φορές τα γόνατα λυγίζουν από το βάρος της ευθύνης! Και αυτή η ευθύνη είναι πραγματικά τεράστια , γιατί πρέπει να φανούμε για μια φορά ακόμα αντάξιοι των προσδοκιών  του  Στέφανου Μίλλερ.

Γιατί πρέπει να αποτελέσουμε τους συνεχιστές της δύσκολης προσπάθειας και του οράματός του, όπως το ήθελε εκείνος και συχνά-πυκνά  μας το ανέφερε πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι. Γιατί πρέπει και πάλι να πετύχουμε!

Για τον λόγο αυτό ευελπιστούμε στη συμμετοχή και ζητούμε  την αρωγή όλων σας τον Ιούνιο. Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , το μεράκι μας για ένα τόσο σημαντικό γεγονός, τη δίψα και τη θέλησή μας για εθελοντισμό αυτής της κορυφαίας έκφρασης ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς που θα πάει τον κόσμο μας ακόμα πιο ψηλά. Ελάτε να ενώσουμε τον ιδρώτα που θα κυλίσει στα μέτωπά μας, ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και αυτή η δύσκολη προσπάθεια… ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!!!

Να σημειωθεί ότι η 8η Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων θα πραγματοποιηθεί στον τόπο που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε κατά την Αρχαιότητα την ιερή εκεχειρία στις 28, 29 και 30 Ιουνίου 2024 υπό την Αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.