Η ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει το «ναι» ο Κασσελάκης σε νέες εσωκομματικές κάλπες – Κανονικά το συνέδριο

0

Σαν «βόμβα» έσκασε στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο η επιστολή-παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα που επί της ουσίας ίδρυσε και το οποίο απειλείται με συντριβή στις επικείμενες ευρωεκλογές

Η παρέμβαση του ιστορικού ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των συνέδρων και των στελεχών που έχουν φτάσει ήδη στον χώρο του συνεδρίου. Άλλωστε και εκείνοι αιφνιδιάστηκαν από τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς κανένας άλλος πλην των στενών του συνεργατών. «Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατό. Ότι λέει ο Τσίπρας είναι κατεύθυνση για μας», είπε προσερχόμενος στο Συνέδριο ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης.

Για μια τοποθέτηση η οποία δεν είναι αντιπαραθετική προς τον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε λόγο ο Βασίλης Κόκκαλης, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας «δεν έχω δει τη δήλωση αναλυτικά. Όταν τη δω θα σας πω».

Μετά την ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε νέες εκλογές για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναινέσει σε νέες εσωκομματικές κάλπες.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία πολιτική γραμματεία είχε απειλήσει τα μέλη που τον αμφισβήτησαν με προσφυγή στη βάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.