Με κυνηγετικό όπλο χτυπήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι-Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης

0

Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνει ότι χτυπήθηκε πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο

Ο 31χρονος ήταν χτυπημένος πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο και μάλιστα αρκετές φορές, αλλά δεν μπορούν να προσδιοριστούν πόσες. Το σώμα έχει μεγάλες αλλοιώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διακρίνουν καθαρά τα χτυπήματα από όπλο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες στον βάλτο μέσα στο νερό από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Οι Αρχές είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο στην Ευαγγελίστρια όπου βρέθηκε η σορός με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά.

Οι Αρχές παράλληλα έκαναν «φύλλο και φτερό» την περιοχή και το σημείο που εντοπίστηκε ο άνδρας για να βρουν την καραμπίνα που είχε ο Μπάμπης μαζί του.

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ο 50χρονος βρισκόταν στον ανακριτή από τις 12 το μεσημέρι με την οικογένεια του 31χρονου και πολύ κόσμο να είναι μαζεμένο έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου.

Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.