Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

0

Είντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι γεγονός που θα δώσει τη συνέχεια σε μια υπόθεση θρίλερ, που άρχισε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου με την εξαφάνιση του και έκλεισε το μεσημέρι της 22ας Ιανουαρίου με τον εντοπισμό του στο Μεσολόγγι

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου είχε λάβει ένα τηλεφώνημα, στο οποίο ειδοποιήθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του παιδιού της.

Και την ίδια στιγμή ο κρεοπώλης που επιμένει να μην «σπάει» για τη δολοφονία του 31χρονου, πρέπει τώρα να δώσει απαντήσεις.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και λίγο μετά τις 12:00 της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του. Μαζί με τον κρεοπώλη στον εισαγγελέα είναι ένα ακόμη πρόσωπο για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου. Πρόκειται για έναν φίλο του κρεοπώλη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και από χθες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.