Ο Fauci δακρύζει όταν του είπαν ότι «θα εκτίσει ποινή φυλάκισης» για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!!

0

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι δάκρυσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Κογκρέσο τη Δευτέρα, αφού του είπαν ότι ανήκει πίσω από τα κάγκελα και ότι θα εκτίει ποινή φυλάκισης στο μέλλον.

Ο Φάουτσι εμφανιζόταν ενώπιον της Υποεπιτροπής Επιλογής Βουλής για την πανδημία Covid που αναζητούσε εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο να προσδιορίσει τη σκοτεινή προέλευση της πανδημίας.

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene (R-GA) είπε στον Fauci ότι «ανήκει στη φυλακή» και ότι ξέρει ότι η μαρτυρία του ήταν γεμάτη ψέματα.

«Θα πρέπει να σας προτείνουμε να διωχθείτε… για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», είπε ο Ρεπουμπλικανός της Τζόρτζια στον Φαούτσι.

Υποστήριξε επίσης ότι η «αποκρουστική, κακή επιστήμη» του πρώην διευθυντή του NIH, οδήγησε τα παιδιά στο σχολείο να πρέπει να υπομείνουν το μάθημα με μάσκες, προκαλώντας επιζήμιες επιπτώσεις στα παιδιά.

Λίγο μετά τις ισχυρές κατηγορίες του MTG, ο Fauci άρχισε να σκίζει και ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών στο οποίο ενεπλάκη η οικογένειά του.

«Εγώ ο ίδιος, οι τρεις κόρες μου, δέχτηκαν αξιόπιστες απειλές για τη ζωή τους, που οδήγησαν σε συλλήψεις διαφορετικών ατόμων», είπε. «Αξιόπιστες απειλές κατά του θανάτου σημαίνει κάποιον που ήταν σαφώς καθ’ οδόν προς τη δολοφονία».

«Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα», συνέχισε. «Είναι ακόμη πιο ενοχλητικό γιατί εμπλέκουν τη γυναίκα μου».

Τα στοιχεία που διέρρευσαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας αποκαλύπτουν ότι η ομάδα του Άντονι Φάουτσι κέρδισε ένα τεράστιο ποσό 710 εκατομμυρίων δολαρίων σε δικαιώματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τεράστια ποσά μετρητών διοχετεύθηκαν στην ομάδα του Fauci από την Big Pharma – και όπως ήταν αναμενόμενο, τα καταγεγραμμένα mainstream μέσα ενημέρωσης αρνούνται να καλύψουν την ιστορία.

Ο Fauci έχει περάσει όλη του την καριέρα απολαμβάνοντας την προστασία των mainstream media που ήταν συνένοχοι στα εγκλήματά του.

Τα πτώματα χιλιάδων παιδιών που σκοτώθηκαν από τον Δρ Άντονι Φάουτσι σε παράνομα ιατρικά πειράματα αποκαλύφθηκαν στο Χόθορν της Νέας Υόρκης, ενισχύοντας την υπόθεση για να κατηγορηθεί ο πρώην διευθυντής του NIH για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά παιδιών.

Με τον ίδιο τρόπο που τα εγκλήματα του Ναζί Δρ. Josef Mengele φρίκησαν τον κόσμο όταν αποκαλύφθηκαν οι θηριωδίες του μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το εύρος και η εμβέλεια των φρικιαστικών πειραμάτων του Fauci σε ζώα και παιδιά αφήνουν τους ερευνητές έκπληκτους.

Η Φωνή του Λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.