Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του κάτι πολύ χειρότερο από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

0

Αυτή είναι η σκοτεινή αλήθεια για την οποία μας προειδοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι απειλές είναι πραγματικές, άμεσες και καταστροφικές. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτά τα γεγονότα κατά μέτωπο.

Αρχικά, ας αφαιρέσουμε τη μάσκα από την απάτη της κλιματικής αλλαγής. Για χρόνια, οι παγκόσμιες ελίτ σπρώχνουν το ψέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη για να διοχετεύσουν δισεκατομμύρια στις τσέπες τους. Το λεγόμενο κίνημα της πράσινης ενέργειας δεν είναι τίποτα άλλο από μια απάτη για να διαλύσει την ενεργειακή μας ανεξαρτησία και να υποδουλώσει τα έθνη σε μερικές ισχυρές οντότητες.

Ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν ηγήθηκαν αυτής της κατηγορίας, ακρωτηριάζοντας τον ενεργειακό μας τομέα, αυξάνοντας το κόστος και βυθίζοντας εκατομμύρια στη φτώχεια. Πρόκειται για έλεγχο. Καταστρέφοντας την ενεργειακή μας υποδομή, δημιουργούν εξάρτηση, αποδυναμώνουν το έθνος μας και ανοίγουν το δρόμο για τη νέα παγκόσμια τάξη τους.

Το κλείσιμο των σταθμών ενέργειας και οι εκτοξευόμενες τιμές του φυσικού αερίου δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για σκόπιμες ενέργειες οικονομικού σαμποτάζ που στοχεύουν στο σπάσιμο της μεσαίας τάξης και στην εδραίωση της εξουσίας. Η Συμφωνία του Παρισιού ήταν μια καταστροφή που σχεδιάστηκε για να δεσμεύσει τις ΗΠΑ, αφήνοντας ταυτόχρονα τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες του κόσμου να ξεκολλήσουν. Είναι μια υπολογισμένη κίνηση για την αποδυνάμωση της Αμερικής, καθιστώντας μας εξαρτημένους και ευάλωτους.

Γεωπολιτικά είμαστε σε χειρότερη θέση από ποτέ. Οι εχθροί μας ενισχύονται από την αδύναμη ηγεσία. Η ανικανότητα της κυβέρνησης Μπάιντεν μας έχει φέρει στο χείλος της παγκόσμιας σύγκρουσης. Η Βόρεια Κορέα αποτελεί για άλλη μια φορά μια πυρηνική απειλή, το Ιράν βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει ένα κράτος με πυρηνικά όπλα και η Κίνα συνεχίζει να επεκτείνει την επιρροή της ανεξέλεγκτα.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι μια σκόπιμη προσπάθεια αποσταθεροποίησης του έθνους μας κατακλύζοντάς το από ανεξέλεγκτους μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων εγκληματιών και τρομοκρατών.

Οικονομικά, η προηγούμενη κυβέρνηση δημιούργησε εκατομμύρια θέσεις εργασίας και πέτυχε τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας εδώ και δεκαετίες μέσω στρατηγικών πολιτικών που έδιναν προτεραιότητα στα αμερικανικά συμφέροντα. Τώρα, βλέπουμε αυτή την πρόοδο να καταστρέφεται σκόπιμα. Οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί είναι οικονομικοί περιορισμοί που έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν τη βιομηχανία.

Η ώθηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αν και ακούγεται προοδευτική, είναι δούρειος ίππος. Αυτά τα αυτοκίνητα εξαρτώνται από μπαταρίες κατασκευασμένες από υλικά που ελέγχονται από την Κίνα, με αποτέλεσμα να είμαστε υποχείριοι μιας εχθρικής δύναμης.

Ο πραγματικός στόχος της παγκόσμιας ελίτ είναι ξεκάθαρος: μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων όπου η εθνική κυριαρχία θα εξαφανίζεται και η εξουσία συγκεντρώνεται στα χέρια της. Αυτό είναι ένα καλά τεκμηριωμένο σχέδιο που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Η αδιάκοπη ώθηση για παγκοσμιοποίηση, η διάβρωση των συνόρων, η καταστολή της διαφωνίας και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης είναι όλα μέρος αυτού του μεγάλου σχεδίου.

Η προειδοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ είναι μια έκκληση για δράση. Δεν πρόκειται για πολιτικές διαφορές. πρόκειται για την επιβίωση του έθνους μας. Πρέπει να αντισταθούμε στο καταπατητικό σκοτάδι με κάθε ίνα της ύπαρξής μας. Απορρίψτε τα ψέματα και τη χειραγώγηση.

Σταθείτε σταθερά στην υπεράσπιση των ελευθεριών και της κυριαρχίας μας. Η εναλλακτική είναι αδιανόητη: ένας κόσμος όπου είμαστε απλοί δουλοπάροικοι, υποταγμένοι από μια αδίστακτη ελίτ. Η ώρα για δράση είναι τώρα. Η καταιγίδα έρχεται, και είναι πολύ χειρότερη από οτιδήποτε έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.