Ο Θανάσης Τσουχαντάρης πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αυστραλίας στην Τασμανία για συνάντηση με την ΤΟ ΝΔ Τασμανίας

0
 

Επαφές της ΝΟΔΕ Αυστραλίας με την ΤΟ ΝΔ Τασμανίας και επίσκεψη στην Αγία Τριάδα Χόμπαρτ

Επίσκεψη στο Χόμπαρτ της Τασμάνιας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της οργάνωσης του κόμματος εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αυστραλίας και Ωκεανίας κ. Θανάσης Τσουχαντάρης με τα υπόλοιπα μέλη πραγματοποίησε επαφές με κομματικά στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Τασμανίας όπου τους ενημέρωσε για τις ευρωεκλογές και την ανάγκη της εγγραφής μελών για την επιστολική ψήφο που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στους απόδημους τον ερχόμενο Ιούνιο χάρη στη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στα πλαίσια της επίσκεψης το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την εκκλησία της Αγίας Τριάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας όπου έχαιρε της θερμής υποδοχής του π. Ειρηναίου και των ενοριτών.

Ο πρόεδρος κ. Θανάσης Τσουχαντάρης και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον π. Ειρηναίο και τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής και να ξεναγηθούν στην πανέμορφη εκκλησία Αγίας Τριάδας.

Ο π. Ειρηναίος, από τον άμβωνα της εκκλησίας, μετέφερε το μήνυμα του Σεβασμιοτάτου Αχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου που καλωσόριζε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτεία της Τασμανίας με τις ευχές για επιτυχία στο έργο τους.

Η επίσκεψη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο πρόεδρος κ. Θανάσης Τσουχαντάρης υποσχέθηκε να μεταφέρει τις ευχές και τα μηνύματα των πολιτών της Τασμανίας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Φώτο: Διακρίνεται ο πρόεδρος Θ. Τσουχαντάρης με τον π. Ειρηναίο και μέλη του κλιμακίου και ενοριτών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.