Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής η μοτοσικλέτα των βομβιστών του υπουργείου Εργασίας

0

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε την μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας.

Ένα νέο στοιχείο για το τρομοκρατική χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το υπουργείο Εργασίας επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ αφού εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Την ίδια ώρα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ βλέπουν καρέ – καρέ τα βίντεο που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν. Εξάλλου, τη Δευτέρα στο φως ήρθε ένα ακόμα ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης.

Πολύπειροι αξιωματικοί έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο οπτικό υλικό, τόσο από την ώρα της έκρηξης, όσο και τις προηγούμενες ημέρες.

Σε αυτό αναζητούν κρίσιμα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών που σταμάτησαν απέναντι από το υπουργείο Εργασίας και άφησαν την τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό πριν εξαφανιστούν.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα νέο στοιχείο.

Πρόκειται για το μέσο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του iEidiseis η μηχανή εντοπίστηκε σε σχετικά κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας.

Από το έως τώρα δεδομένα δεν έχει προκύψει η ύπαρξη DNA ή αποτυπωμάτων.

Η μηχανή έχει μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών)

Οι Αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ η περιοχή τέθηκε υπό επιτήρηση μετά τον εντοπισμό της μηχανής ώστε να δουν οι Αρχές εάν θα πήγαινε κάποιο να την πάρει.

ΠΗΓΗ: https://www.ieidiseis.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.