Τρεις Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, έως και 34 τραυματίστηκαν σε επίθεση που συνδέεται με το Ιράν

0

Μαχητικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν που δρουν με το όνομα Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ επιτέθηκαν σε τρεις βάσεις που στεγάζουν αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία.

Τρεις Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, έως και 34 τραυματίστηκαν σε επίθεση ιορδανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους που συνδέεται με το Ιράν.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham (Ρεπουμπλικανός) καλεί για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

Το Πεντάγωνο λέει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα λάβουν «τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων τους».

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Κόρνιν καλεί τον Μπάιντεν να «χτυπήσει την Τεχεράνη» μετά τον θάνατο 3 αμερικανών στρατιωτών από μαχητές που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Ιορδανία.

Τουλάχιστον πέντε αεροσκάφη τάνκερ KC-135 έχουν καταγραφεί να κινούνται προς τη Μέση Ανατολή, τα οποία συνοδεύουν πάντα τις αεροπορικές επιχειρήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε διαβουλεύσεις με μέλη της διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Άμυνας και του επικεφαλής του OKNSH.

Το θέμα είναι μια απάντηση στην επίθεση σε βάση στην Ιορδανία, όπου σκοτώθηκαν τρεις Αμερικανοί στρατιώτες.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να πάρει την πιο σοβαρή απόφαση της προεδρίας του… και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άμεσο πλήγμα για το Ιράν.

Τραμπ, μαζί μου δεν θα είχε γίνει επίθεση σε Αμερικανούς στρατιώτες

«Αυτή η θρασύδειλη επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι άλλη μια φρικτή και τραγική συνέπεια της αδυναμίας και της παράδοσης του Τζο Μπάιντεν»: Ο Ντόναλντ Τραμπ γράφει στο κοινωνικό του δίκτυο Αλήθεια, δηλώνοντας ότι με αυτόν ως πρόεδρο δεν θα υπήρχε πόλεμος στην Ουκρανία, η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και αυτή η επίθεση προειδοποιεί ότι τώρα αντίθετα «είμαστε στα πρόθυρα του τρίτου παγκόσμιου πολέμου».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.