Η Ευδοκία Τσαγκλή ζητάει με εξώδικο «να κληθεί ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής ο Κ.Μητσοτάκης»

0
Η επιζήσασα ζητά τη δίωξη για ψευδορκία των Καραμανλή, Τερεζάκη, Καραβάκη, Πατέρα και Τσιαπαρίκου

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία επέζησε από το έγκλημα των Τεμπών, παρέδωσε εξώδικο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με το οποίο ζητάει να κληθεί ενώπιον της Επιτροπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, η Ευδοκία Τσαγκλή με την εξώδικη διαμαρτυρία της που απευθύνεται στον πρόεδρο της Εξεταστικής, Δημήτρη Μαρκόπουλο στον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σταικούρα και στην Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, Ιωάννα Τσιαπαρίκου ζητάει μεταξύ άλλων, να κληθεί ενώπιον της επιτροπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως κορυφή του κράτους αλλά και ο Χρήστος Τριαντόπουλος, «ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων».

Η επιζήσασα ζητά τη δίωξη για ψευδορκία των Καραμανλή, Τερεζάκη, Καραβάκη, Πατέρα και Τσιαπαρίκου.

Να παραδοθεί στο προσωπικό του γραφείο ζήτησε ο Μαρκόπουλος

Εντολή προκειμένου να σταλεί το εξώδικο της επιζήσασας από το έγκλημα των Τεμπών, Ευδοκίας Τσαγκλή στο γραφείο του στη Νίκαια έδωσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ειδικότερα, το εξώδικο της Ε.Τσαγκλή ήρθε στην είσοδο της Βουλής και ζητήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή να το παραδώσει στον Δ.Μαρκόπουλο, ωστόσο εκείνο την ώρα η εξεταστική Επιτροπή ήταν σε εξέλιξη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε σχετικά και ζήτησε το εξώδικό να παραδοθεί στο προσωπικό του γραφείο, διότι δεν μπορούσε να διακόψει τις εργασίες της Επιτροπής.

πηγή: https://www.pronews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.